De nieuwe generatie consultants

Solve Consulting (2007) is dé studentenconsultancy opgericht om organisaties in Nederland te ondersteunen met het verwezenlijken van maatschappelijke ambities. Wij combineren kennis, ambitie en ondernemerschap van studenten met het streven van organisaties om maatschappelijk relevant te zijn. Inmiddels zijn we met meer dan 100 consultants, allen universitaire bachelor of masterstudenten. 

 • Frisse blik van toekomstige generatie
 • Getraind door grote adviesbureaus
  in Nederland
 • Academische ondersteuning van universiteiten
 • Multi-disciplinaire teams
 • Begeleiding op een project door ervaren ondernemers en bestuurders
 • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs (onkostenvergoeding)

Voor
en door
studenten

Wij geloven dat jonge, enthousiaste academische talenten klaar staan om zichzelf te ontwikkelen en op zoek zijn naar praktijkervaring. Bij Solve krijgen ze de kans om hun kwaliteiten in te zetten voor organisaties die net als zij maatschappelijke impact een voorwaarde vinden van ondernemerschap.

Voor studenten

Onze partners

At Osborne
Berenschot
Consultancy.nl
Magnus
Mobiüs
Oldenburg Bonsèl & Associates
Jong morgens
Young Cofield
Consultancy Mentor
Andersson Elffers Felix
Riverwise
Deloitte
Frisse blikken
Hieroo
WeCreate
Logo Badenoch + Clark
Accenture
Logo: BMC
Ook partner worden?

Onze
Raad van
Advies

Onze Raad van Advies bestaat uit wetenschappers van de Universiteiten van Rotterdam, Utrecht en Amsterdam die expertise en ervaring hebben op het gebied van non-profit organisaties, sociale ondernemingen en consultancy. Hun expertise en ervaring zorgen vaak voor nieuwe inzichten die zeer waardevol zijn voor onze projecten. Mede door deze samenwerking blijft de kwaliteit van onze projecten gewaarborgd. De Raad van Advies van Solve Consulting bestaat uit de volgende leden:

Dr. Robert Harmsen

Robert Harmsen is assistent professor aan het Copernicus Instituut voor Duurzame Ontwikkeling. Zijn specialisaties zijn energietransitiebeleid en beleidsinteracties, de warmtetransitie en circulariteit in de gebouwde omgeving.

Professor Tali Spiegel

Associate Professor op de afdeling sociologie aan de Universiteit Utrecht gespecialiseerd in onderwijs innovatie, en stigma en gezondheid.

Dr. Linda Zuijderwijk

Linda leidt onderzoeksprojecten op het gebied van stedelijke sociale vraagstukken. Haar expertisegebieden zijn kwalitatief onderzoek en analyse, verbindingen tussen bewoners en beleid en samenwerkingen tussen gemeenten, maatschappelijke organisaties en kennis- en onderwijsinstellingen. Linda is eigenaar van Zuijderwijk Stadssociologie. 

Lisette Sant

Lisette werkt als adviseur duurzame transities bij adviesbureau KplusV. Zij houdt zich bezig met de energietransitie, mobiliteitstransitie en toekomstbestendige bedrijventerreinen. Focus ligt daarbij op de duurzame gedragsverandering. Ze brengt verschillende belangen en motivaties bij elkaar om tot nieuwe visies, nieuwe samenwerkingen en concrete actie te komen.

Dr. Tom Frijns

Tom Frijns is sociaal psycholoog en o.a. werkzaam als docent psychologie aan de Universiteit Utrecht. Zijn expertises zijn communicatie, sociale beïnvloeding, groepsprocessen en leiderschap.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit oud-bestuursleden van de verschillende vestigingen en houden toezicht op continuïteit en groei van Solve Consulting in Nederland.

 

Op dit moment bestaat de Raad van Toezicht uit:

 • Sophie
  Eek
 • Simon
  Remijn
 • Boudewijn
  Tjoelker
 • Lars
  Volleberg
 • Caspar
  Heeneman