De nieuwe generatie consultants

Solve Consulting (2007) is dé studentenconsultancy opgericht om organisaties in Nederland te ondersteunen met het verwezenlijken van maatschappelijke ambities. Wij combineren kennis, ambitie en ondernemerschap van studenten met het streven van organisaties om maatschappelijk relevant te zijn. Inmiddels zijn we met meer dan 100 consultants, allen universitaire bachelor of masterstudenten. 

 • Frisse blik van toekomstige generatie
 • Getraind door grote adviesbureaus
  in Nederland
 • Academische ondersteuning van universiteiten
 • Multi-disciplinaire teams
 • Begeleiding op een project door ervaren ondernemers en bestuurders
 • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs (onkostenvergoeding)

Voor
en door
studenten

Wij geloven dat jonge, enthousiaste academische talenten klaar staan om zichzelf te ontwikkelen en op zoek zijn naar praktijkervaring. Bij Solve krijgen ze de kans om hun kwaliteiten in te zetten voor organisaties die net als zij maatschappelijke impact een voorwaarde vinden van ondernemerschap.

Voor studenten

Onze partners

At Osborne
Berenschot
Consultancy.nl
Consultancy Mentor
Deloitte
Frisse blikken
Hieroo
Blended Capital
OC&C
BCG
WeCreate
logo: Jong Morgens
Logo Badenoch + Clark
Ook partner worden?

Onze
Raad van
Advies

Onze Raad van Advies bestaat uit wetenschappers van de Universiteiten van Rotterdam, Utrecht en Amsterdam die expertise en ervaring hebben op het gebied van non-profit organisaties, sociale ondernemingen en consultancy. Hun expertise en ervaring zorgen vaak voor nieuwe inzichten die zeer waardevol zijn voor onze projecten. Mede door deze samenwerking blijft de kwaliteit van onze projecten gewaarborgd. De Raad van Advies van Solve Consulting bestaat uit de volgende leden:

prof. dr. Bart van den Hooff

Hoogleraar Organizational Communication and Information Systems bij de School of Business and Economics van de Vrije Universiteit Amsterdam waarbij hij de link tussen de wetenschap en praktijk van ICT in organisaties centraal stelt.

prof. dr. Hans Strikwerda

Hoogleraar aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Econometrie van de Universiteit van Amsterdam, werd in 2005 door het vakblad Management Team gekozen tot meest invloedrijke consultant van Nederland.

prof. dr. Marcel B. Veenswijk

Hoogleraar Management of Cultural Change aan de Vrije Universiteit Amsterdam, hoofd van de afdeling Organizational Sciences en daarnaast ook projectleider voor de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

dr. Irma Bogenrieder

Associate professor op de afdeling Organization and Personnel Management aan de Rotterdam School of Management (RSM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

dr. Wouter Boon

Assistent professor aan het Copernicus Institute for Sustainable Development van de Universiteit Utrecht gespecialiseerd in innovatie en life sciences.

dr. Jason Gawke

 

Hoogleraar aan de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie. Jason geeft de vakken intrapreneurship, data-driven entrepreneurship en professional skills. Daarnaast is hij CEO van Workboost.

dr. Arno Kourula

Assistent professor en directeur van The Sustainability Initiative aan de Universiteit van Amsterdam Business School en docent aan Aalto University in Finland.

dr. Carly Relou

Social Impact Researcher bij het Impact Centre Erasmus (ICE) waar wetenschappelijke kennis gebruikt wordt om maatschappelijke ambities van diverse organisaties te realiseren door vanuit impact te denken.

drs. Peter van der Meer

Hoogleraar aan de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie en coördinator van de minor Entrepreneurship. De expertisegebieden van Peter zijn ondernemerschap en marketing. Hij heeft o.a. onderzoek naar ondernemerschap en hoe SMEs (digitale) marketing tools inzetten.

Mr. Eise van der Sluis

Directeur MakeSense. Heeft ruime ervaring binnen de publieke en private sector voor strategie, organisatie- en cultuurontwikkeling in verschillende projecten met maatschappelijke impact, gespecialiseerd in change management.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit oud-bestuursleden van de verschillende vestigingen en houden toezicht op continuïteit en groei van Solve Consulting in Nederland.

 

Op dit moment bestaat de Raad van Toezicht uit:

 • Ikamba
  Blyer
 • Simon
  Remijn
 • Samira
  Floorpijp
 • Boudewijn
  Tjoelker
 • Lars
  Volleberg