Solve Rotterdam

Stichting Solve Consulting Rotterdam is een studentenorganisatie gevestigd op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het is opgericht door een groep gemotiveerde internationale studenten. Uiteindelijk is Solve Consulting Rotterdam Nederlandstalig geworden, waardoor de communicatie zowel intern als extern gestroomlijnder is geworden. Later heeft Solve Consulting zich ook in Amsterdam en Utrecht gevestigd.

 

Solve Consulting Rotterdam is naast de locatie op vele manieren verbonden aan de universiteit. Eén van deze manieren is middels ondersteuning van de Raad van Advies met daarin Erasmiaanse professoren. Van deze ondersteuning maakt Solve Consulting Rotterdam effectief gebruik tijdens het realiseren van consultancyprojecten voor andere organisaties. Dit zijn projecten die worden uitgevoerd door multidisciplinaire teams van gedreven en betrokken studenten, en zijn volledig gericht op het creëren en behouden van positieve ‘social impact’. Denk hierbij aan urgente thema’s zoals klimaatverandering, armoede en ongelijkheden.

 

De consultants die zich namens Solve Consulting Rotterdam actief inzetten voor een houdbare toekomst, zijn met name gespecialiseerd in de vakgebieden bedrijfskunde, organisatiekunde en economie. Toch blijven binnen de projecten van Solve Consulting Rotterdam andere belangrijke vakgebieden niet onbelicht door de inzet van een diverse groep studenten.

 

Het stedelijk bestuur van Solve Rotterdam 2023-2024 bestaat uit:

 

Voorzitter                                                Joyce Lorist

Vice-voorzitter & Penningmeester    Max Brummans

Marketing & Events Manager             Mare van der Hoeven

Human Resources                                 Shane Samchand

Project Manager                                    Menno Muskens

Project Manager                                    Alicia de Lange

 

 

Het stedelijk bestuur Rotterdam

De consultants