Voor studenten

De nieuwe
generatie
consultants

Bestuurservaring opdoen?

De vacatures voor bestuursfuncties zijn geopend!

 

Binnen onze organisatie hebben we verschillende bestuursposities, zowel in de steden als voor het landelijk bestuur. Mocht je alvast interesse hebben in een bestuursfunctie, dan kan je ons altijd een berichtje sturen om een keer te bellen of een koffietje te doen!  

 

Landelijk bestuur

Solve kent een landelijk bestuur wat komend jaar zal bestaan uit vijf functies. Samen draag je de zorg dat de uniformiteit van Solve gewaarborgd blijft in alle steden. Daarnaast zal je vaak samenwerking tussen steden kunnen bevorderen en de lessen van de ene stad toepassen op de andere. Het landelijk bestuur heeft een strategische en coordinerende rol binnen de organisatie. Alle functies in het het landelijk bestuur zijn voor 12 uur in de week.

 

Klik voor meer informatie op de volgende link om onze informatiebrochure over het landelijke bestuur te openen.

 

Stedelijk bestuur

Als stedelijk bestuurslid kan je focussen op het uitvoeren van alle plannen en ideeën. Je bent direct betrokken bij de student-consultants en zorgt ervoor dat jouw stad een zo succesvol mogelijk jaar kan neerzetten voor de consultants. Elke stad organiseert één groot evenement voor alle consultants en verder ben je bezig met de acquisitie en begeleiding van projecten, de ontwikkeling van de consultants of het onderhouden van de relaties met onze partners. Alle functies in de stedelijke besturen zijn voor 16 uur in de week.

 

Klik voor meer informatie op de volgende link om onze informatiebrochure over de stedelijke besturen te bekijken.

 

Wil jij bestuurslid worden bij Solve voor het jaar 2024-2025? Aanmelden kan tot 21 april 2024.


SOLLICITEER HIERONDER


Bestuur

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

In het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens moeten wij je toestemming vragen voor het bewaren van jouw gegevens. Deze gegevens gebruiken wij alleen voor het verwerken van jouw sollicitatie. Vink dit vakje aan om hiermee akkoord te gaan:
Momentje...

Bedankt voor je sollicitatie, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Consultant worden?

De vacatures voor consultant zijn momenteel gesloten.

 

Er zijn tal van studentconsultancy bureaus waar jij mogelijk aan de slag zou kunnen gaan. Om die reden leggen wij maar al te graag uit wat Solve onderscheidend maakt.

 

Vaardigheden & Training

Als Solve bieden wij jou de mogelijkheid om je vaardigheden in het adviesvak te versterken. Dit doen we niet alleen door opdrachten te selecteren die interessant en relevant zijn met het oog op maatschappelijke impact, maar ook door een trainingstraject te organiseren. Trainingen omtrent zaken als het geven van advies of het voeren van klantgesprekken worden gegeven door onze partners, zoals: Deloitte, Berenschot, en Frisse Blikken. Het traject werkt als springplank voor jouw ontwikkeling. De opgedane kennis en vaardigheden kan je daarnaast direct in de praktijk brengen in de adviesopdrachten die je in interdisciplinaire teams uitvoert!

 

Netwerk

Bij Solve leer je natuurlijk nieuwe mensen kennen die allemaal gemotiveerd zijn hun steentje bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van onze samenleving. Zo worden er meerdere Community Meetings – borrels en uitjes – georganiseerd, waarin je niet alleen je eigen team ziet, maar ook de andere consultants van jouw Solve-stad. Daarnaast zie je op de trainingen ook bestuurders en consultants van de andere steden. De trainingen hebben vaak een leuke afsluitende borrel, waarin je in contact kan komen met de organisatie die de training heeft gegeven. Dit biedt mogelijkheden voor jouw verdere loopbaan!

 

 

Klik voor meer informatie op de volgende link om onze informatiebrochure over studentconsultant te bekijken.

 

Wil jij consultant worden bij Solve? Volgend jaar kun je je aanmelden voor het jaar 2024-2025