Voor studenten

De nieuwe
generatie
consultants

Consultant worden?

Er zijn tal van studentconsultancy bureaus waar jij mogelijk aan de slag zou kunnen gaan. Om die reden leggen wij maar al te graag uit wat Solve onderscheidend maakt.

 

Vaardigheden & Training

Als Solve bieden wij jou de mogelijkheid om je vaardigheden in het adviesvak te versterken. Dit doen we niet alleen door opdrachten te selecteren die interessant en relevant zijn met het oog op  maatschappelijke impact, maar ook door een trainingstraject te organiseren. Trainingen omtrent zaken als het geven van advies of het voeren van klantgesprekken worden gegeven door onze partners, zoals: Deloitte, Berenschot, en Frisse Blikken. Het traject werktals springplank voor jouw ontwikkeling. De opgedane kennis en vaardigheden kan je daarnaast direct in de praktijk brengen in de adviesopdrachten die je in interdisciplinaire teams uitvoert!

 

Netwerk

Bij Solve leer je natuurlijk nieuwe mensen kennen die allemaal gemotiveerd zijn hun steentje bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van onze samenleving. Zo worden er meerdere Community Meetings – borrels en uitjes – georganiseerd, waarin je niet alleen je eigen team ziet, maar ook de andere consultants van jouw Solve-stad. Daarnaast zie je op de trainingen ook bestuurders en consultants van de andere steden. De trainingen hebben vaak een leuke afsluitende borrel, waarin je in contact kan komen met de organisatie die de training heeft gegeven. Dit biedt mogelijkheden voor jouw verdere loopbaan!


solliciteer nu

Bestuurservaring opdoen?

Binnen onze organisatie hebben we verschillende bestuursposities, zowel in de steden als voor het landelijk bestuur. Dit jaar zijn alle bestuursposities al gevuld, maar niet getreurd volgend jaar zoeken wij weer nieuwe bestuursleden. Deze vacatures zijn komend voorjaar weer beschikbaar. Voor nu, kijk eens bij onze consultant-vacature!