Utrecht Consultancy Day

Solve Utrecht | 16 mei 2024

Welkom bij de Utrecht Consultancy Day!


Heb jij affiniteit met consultancy? En ben jij benieuwd naar de verschillende kantoren binnen deze branche? Meld je dan nu aan voor de Utrecht Consultancy Day en ontmoet jouw potentiële werkgever! 

 

Tijdens dit evenement kun jij verschillende presentaties en trainingen volgen van de aanwezige consultancy kantoren. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om op het netwerkplein verschillende recruiters en consultants te spreken over hun ervaringen binnen consultancy.

 

Datum: donderdag 16 mei
Tijd: 11:00 tot 18:00 uur
 

Houd onze Instagram en LinkedIn-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alles rondom het event! @utrechtconsultancyday

 

Namens Solve Consulting en UniPartners: tot 16 mei!

 

‘Wist je dat een werkgever gemiddeld 20 seconde naar een cv kijkt? Zorg dus dat je cv de juiste informatie bevat en dat deze opvalt!’

Tijdens de Utrecht Consultancy Day is het mogelijk om je cv te laten checken door Magnet.me. Wil je dit graag? Zorg er dan voor dat je je cv meeneemt naar het evenement.

Netwerkplein

De plek om in gesprek te gaan met jouw toekomstige werkgever. Hier staan recruiters van alle aanwezige consultancy kantoren die je graag meer vertellen over hun organisatie en samen met jou in gesprek gaan over welke baan bij jou past. Daarnaast vind je op het Netwerkplein een stand waar je jouw cv kan laten checken en kun je een nieuwe LinkedIn foto laten maken. Het netwerkplein is de hele dag open, dus tussen de presentaties door heb je ruim de tijd om alle aanwezige organisaties te leren kennen!

De partners

Adviesbureaus uit alle richtingen binnen het consultancylandschap hebben zich aangemeld om hun organisatie toe te lichten aan de hand van een onderwerp dat past bij hun organisatie. Maak kennis met organisaties door je aan te melden voor hun presentaties, de rest van de partners kun je leren kennen op het netwerkplein.


*Let op, bij sommige presentaties worden de aanwezigen geselecteerd op basis van cv-selectie! Meld je je aan voor een presentatie van een van deze organisaties, dan wordt je gevraagd je cv door te sturen.*

 

Hier onder vind je meer informatie over de kantoren die aanwezig zijn, hun
presentaties en een profiel van het type werknemer waar zij naar zoeken.

Young Colfield

Ben jij geïnteresseerd in projectmanagement en/of consultancy? Maar ben je nog erg op zoek naar wat voor soort organisatie en omgeving nou precies bij jou past? Kom dan langs bij Young Colfield en neem een kijkje in ons Talent Program!

 

In het Talent Program vervul je in twee jaar gemiddeld drie opdrachten van circa zes tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als project manager, junior consultant en/of business developer. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill trainingen (zoals Scrum, Agile en Consultancy Skills) als softskill trainingen (zoals Conflicthantering, Boksen als spiegel voor gedrag en Persoonlijk leiderschap). Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit 7 andere trainees, waar je een hechte band mee opbouwt! Klik op de volgende link voor een sfeerimpressie van ons festival van afgelopen jaar:

AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’.

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat.

 

Jouw carrière

Wij helpen je graag om te groeien in je vak. Al onze starters worden daarom opgenomen in het Young Osborne Professional-programma. Dit bevat een inhoudelijke kennismaking met andere disciplines en begeleiding bij het werken als (juridisch) adviseur. Wij trainen onze mensen permanent via ons eigen opleidingsinstituut ‘AT Osborne Academy’.

Je carrière staat in het begin in het teken van werkervaring, persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met het brede werkveld van het bedrijf. We geven je al snel veel eigen verantwoordelijkheid en je bouwt aan een eigen profiel. Jouw eigen kennis, ervaring en ambities bepalen in grote mate welke opdrachten je uitvoert en welke opleidingen en trainingen je volgt.

We bieden studenten ook de mogelijkheid een scriptie te schrijven over een onderwerp dat aansluit bij het werkveld van ons bureau. Een werkstage behoort ook tot de mogelijkheden.

Supply Value

Supply Value is een toonaangevend en onafhankelijk strategie advies en -implementatiebureau op het gebied van procurement, supply chain & operations en digital. Sinds haar oprichting in 2007 helpt Supply Value klanten met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en digitaal gebied. Supply Value onderscheid zich door:

 

Gedreven professionals met passie voor hun vak en (persoonlijke) ontwikkeling.

Onafhankelijk advies gericht op het realiseren van strategische verbeteringen.

Een uitgebreide gereedschap- en data set waardoor wij meer waarde realiseren in minder tijd.

Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,5 (2018-2022). Supply Value is ISO27001, ISO9001 en B Corp gecertificeerd, winnaar van een FD gazelle award 2018, 2019 en 2020, daarmee een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en Europa.

 

Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. Dit doen wij met de beste mensen, beste tools, beste data en het beste netwerk. We make strategy work, together!

 

Benieuwd naar de sectoren waarin wij werkzaam zijn? Kijk dan op onze website.

Berenschot

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met meer dan 400 medewerkers. Met gefundeerde adviezen en slimme oplossingen werken we aan een vooruitstrevende samenleving. Dat doen we al meer dan tachtig jaar. Alles wat we doen is onderzocht, onderbouwd en vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Altijd op zoek naar duurzame vooruitgang.

 

Berenschot biedt een inspirerende werkomgeving, waarin interessante en afwisselende opdrachtgevers en gedreven collega's je uitdagen om je te blijven ontwikkelen. Ons bureau zit vol inspirerende en eigenwijze individuen die allen dezelfde passie delen: organiseren. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare constructies. Door ons brede werkterrein en onze brede expertise kunnen opdrachtgevers ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten. En zijn we in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken.

Met onze brede kijk op de maatschappij, zijn we werkzaam in veel sectoren: van zorg en onderwijs tot het hele openbaar bestuur. Van data-analyse en benchmarking tot economie en leefomgeving. Van het opzetten van nieuwe beloningssystemen tot nadenken over de toekomst van werk en organisaties.

 

Ben je benieuwd geworden naar wat we zoal doen? Op onze website kan je verschillende voorbeelden vinden van onze werkzaamheden. Daarnaast zijn al onze vacatures op de website te vinden! Zo begint jaarlijks in april en oktober ons traineeship, welke wij met zorg samenstellen.

We hopen je te zien op 17 mei!

AEF

Hoe optimaliseren we de zorg voor morgen, versterken we het onderwijs en houden we Nederland veilig? Hoe functioneren maatregelen voor gedupeerden van de toeslagenaffaire, gaswinning in Groningen en overstromingen in Limburg? Dit zijn voorbeelden van de vraagstukken waar AEF zich op richt. Wij zijn een adviesbureau voor actuele maatschappelijke vraagstukken in het brede publieke domein. Als bureau ondersteunen we overheden, publieke en private organisaties bij complexe, gevoelige en impactvolle opgaven. Dat doen met hoogwaardig advies, onderzoek en begeleiding bij strategische vernieuwingen en veranderprocessen.

 

We zijn een middelgroot bureau met bijna 70 adviseurs. Die omvang kiezen we bewust; we hebben de overtuiging dat we daarmee continu kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren en onze opgetelde expertise optimaal kunnen inzetten. Adviseurs bij AEF worden gedreven door maatschappelijke betrokkenheid. Onze adviseurs zijn in hun element waar nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, strategische belangen spelen en veel verschillende partijen betrokken zijn. Door de grote diversiteit aan achtergronden in ons team, werken we daarbij als vanzelfsprekend met een interdisciplinaire blik. Wil jij bijdragen aan een sterke publieke sector? Kom dan met ons kennismaken op de UCD!

 

SeederDeBoer

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met een kantoor naast het centraal station in Amsterdam. Met ruim 130 consultants begeleiden wij onze klanten bij het doorvoeren van complexe veranderingen in de zorg, de publieke en de financiële sector. De projecten bevatten verschillende type transformaties, zoals business-, digitale-, financiële- en procestransformaties.  

 

Wij werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei, maar ook veel te investeren in onze eigen ontwikkeling. Zo willen wij duurzame veranderingen teweegbrengen. Daarbij hebben wij professionele én persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.  

 

In ons tweejarig Consultancy Traineeship word je opgeleid tot organisatieadviseur pur sang. Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld mee in complexe projecten/programma’s, werkt aan vraagstukken als business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je vele trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak, waar je de vruchten van plukt voor de rest van je carrière.  

 

Bij SeederDeBoer staat de mens centraal. Wij vinden het belangrijk verschillende perspectieven te kunnen brengen in onze opdrachten en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zien diversiteit als iets wat onze organisatie sterker maakt en waardoor we ook kwalitatief beter werk leveren. We zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng. 

Hieroo

Hieroo is de meest betekenisvolle start van je carrière, in jouw eigen stad. De basis van ons traineeship is lokaal voor lokaal. Consultancy-opdrachten doen bij lokale organisaties, bouwen aan een divers netwerk en lokaal impact creëren, dat is waar Hieroo voor staat!

 

In het Hieroo traineeship word je maximaal ondersteund om jezelf tijdens het traineeship te ontwikkelen. Door alles wat je doet en leert tijdens de twee jaar ontwikkel je jezelf tot een toonaangevende professional in je eigen stad of regio. Je leert jezelf kennen, je leert professioneel te handelen, je wordt onderdeel van een groot netwerk, je ziet meerdere organisaties van binnen én je draagt bij aan sociale ondernemingen en innovaties. Binnen het Hieroo traineeship staan 4 componenten centraal:

 

1. Consultancy opdrachten

De opdrachten die wij doen zijn gericht op veranderingen in organisaties. Dit kunnen zowel publieke als private organisaties zijn in verschillende sectoren.

 

2. Opleidingsprogramma van Sioo

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. We hebben daarom – in samenwerking met Sioo – een excellent opleidingsprogramma ontwikkeld om jou maximaal te ondersteunen in je opdrachten en in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

3. Talent Circle

Iedere locatie van Hieroo heeft een Talent Circle: een breed uiteenlopend netwerk van starters in de regio, met als doel het delen van kennis en diverse perspectieven, elkaar ontmoeten en het blikveld op organisaties en de omgeving waarin we werken te vergroten.

 

4. Impact maken in je eigen stad 

Iedere Jonge Consultant van Hieroo besteedt 20 dagen van het traineeship aan sociaal ondernemen en innoveren in de Community Challenge. Hierbij is het doel dat Jonge Consultants ondersteuning bieden aan lokale initiatieven om zo een win-win-win te creëren voor deregio, het initiatief, en Hieroo zelf.

delaware

delaware is een snelgroeiende, internationale organisatie die geavanceerde digitale oplossingen en diensten levert, naar gelang de behoefte en uitdaging van de klant. Daarnaast begeleiden we bedrijven bij hun zakelijke en digitale transformaties waarbij de technologie van onze toonaangevende partners zoals SAP, OpenText en Microsoft worden toegepast. We leveren futureproof bedrijfsexpertise die onze klanten in staat stelt het maximale potentieel te bereiken en tegelijkertijd een positieve impact te creëren in de huidige, uitdagende omstandigheden.

 

Onze bedrijfscultuur heeft zich zo gevormd dat we als #peopleofdelaware collega’s vanzelfsprekend een verschil willen maken voor zowel milieu, mens en onze maatschappij. Door ons actief in te zetten voor de toekomst, ons zorgzaam open te stellen en duurzame relaties aan te gaan, onderscheiden wij ons als betekenisvolle IT organisatie. Wij denken in mogelijkheden, oplossingen en uitdagingen. Dit het liefste in teamverband,

we commit. we deliver.

OchtendMensen

Wij zijn OchtendMensen, de jonge talenten van adviesbureau TwynstraGudde. Wij brengen vol enthousiasme beweging, met beide benen op de grond. Wij zetten resultaten neer binnen de grote maatschappelijke thema’s van nu en van de toekomst: Onderwijs, Zorg & Gezondheid, Klimaat, Energie & Duurzaamheid en Maatschappij & Organisatie en Stad, Natuur & Mobiliteit. Als jonge professionals werken we in rollen als projectleider, project- of programmasecretaris en omgevingsmanager. Wij maken gebruik van de kennis en kunde van TwynstraGudde en van ons opleidingstraject in adviseren, projectmanagement en persoonlijk leiderschap. Zo ontwikkelen we onszelf én onze omgeving.

 

De maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen vragen nú om actie. OchtendMensen gelooft dat hier een nieuw soort leiderschap voor nodig is. Leiders die verbinden, met beide voeten in de maatschappij staan en er vol voor gaan. Bij OchtendMensen ontwikkelen we dit leiderschap door uitdagende opdrachten te combineren met een intensief opleidings- en ontwikkeltraject.

 

In de drie jaar dat je bij OchtendMensen werkt en je ontwikkelt, werk je vier dagen per week aan opdrachten bij de organisaties die voor grote maatschappelijke uitdagingen staan. De vijfde dag is gereserveerd voor ontwikkeling, opleiding en het samen runnen van OchtendMensen.

 

Ben jij daar klaar voor? Dan ontmoeten we je graag tijdens de Utrecht Consultancy Day!

Accenture

At the heart of every great change is a great human. Every day our People of Change are doing incredible things by working together to pursue our shared purpose–to deliver on the promise of technology and human ingenuity.

 

Accenture is an international consulting firm, focused on innovation and the newest technologies in the areas of Strategy & Consulting, Song, Technology, Industry X and Operations. Across the globe, one thing is universally true about the people of Accenture: We care deeply about what we do and the impact we have together with our clients and communities.

 

As a starter, you will surround yourself with colleagues from all over the world, specialized in every topic you can imagine. You will work in a challenging environment with highly ambitious and smart colleagues, while developing yourself due to our numerous training programs and learning possibilities. Besides that, there is a big focus on what makes your mind, body, heart and soul thriving. Coming together as truly human individuals, we commit to care for ourselves and each other and to foster an environment to help each other achieve our aspirations and become the best version of ourselves professionally and personally. Let's connect and visit us at the Utrecht Consultancy Day 2023!

4ESG Consulting

Wij zijn een jong adviesbureau (sinds 2020) met ambitieuze en gedreven mensen die allemaal hun eigen expertise meebrengen waaronder een bedrijfskundige, IT, milieukundige en juridische achtergrond. Op die manier benaderen we onze projecten multidisciplinair, hetgeen een belangrijke kracht is van ons adviesbureau. Het uitvoeren van verandertrajecten op het gebied van duurzaamheid en aan duurzaamheid gerelateerde wet- en regelgeving is onze kernactiviteit. Wij hebben de ambitie om te groeien als adviesbureau waarbij we het ook belangrijk vinden dat je je thuis voelt binnen ons bureau.

 

Toezichthouders, aandeelhouders, klanten en het publiek verwachten ook op het gebied van duurzaamheid steeds meer van financiële instellingen en ondernemingen. Dit uit zich in o.a. in duurzaamheidswetgeving. Ook ambities op het gebied van duurzaamheid nemen toe, zowel door de intrinsieke motivatie van een onderneming als door druk van klanten, medewerkers en het publiek. 

4ESG Consulting is het adviesbureau voor duurzaamheidsvraagstukken van financiële instellingen en ondernemingen. Met onze juridische, compliance, ICT, milieukundige en duurzaamheid expertise helpen wij organisaties om aan duurzaamheidswetgeving te voldoen en ambities op het gebied van duurzaamheid te realiseren. 

Möbius

Möbius is een internationaal adviesbureau, dat organisaties helpt bij zich aanpassen naar de snel veranderende maatschappij. Dit doen we overheden, maar ook bij private organisaties. Ons hoofdkantoor zit in België. Möbius Nederland is een ambitieuze en vlotte organisatie, met ongeveer 20 collega’s. Bij Möbius streven we alltijd naar het brengen van postieve verandering en het boeken van duurzame resultaten. Dit doen we niet alleen voor organisaties, maar vooral mét organisaties. Bij diverse klanten werken we aan mooie verandertrajecten, die enorm divers zijn. Denk daarbij aan het opzetten en begeleiden van gemeente in een nieuwe samenwerking of een nieuwe manier van werken. Of aan het optimaliseren van een distributiecentrum, volgens de laatste inzichten van LEAN. Onze kernwaarden zijn schouder aan schouder, lef, doorzetten en raak. Daarbij vinden we het altijd belangrijk om in wat we doen meerwaarde te creeëren voor de samenleving.


Möbius werkt zelfsturend, volgens de methodiek van holacratie. Collega’s krijgen naast het advieswerk ook de kans om rollen op te pakken, die passen bij wensen en ambities. Denk aan rollen op het gebied van sales, HR en marketing (maar er is nog veel meer mogelijk). Zo kun je buiten het projectwerk vanuit verschillende rollen mee te werken aan de groei en bloei van Möbius.

 

We vinden het belangrijk dat je als kersverse consultant kan groeien, maar het team als geheel. Als nieuwe collega krijg je een buddy en een coach toegewezen om je te helpen met het groeien in de rol van adviseur. Ook hebben we een teamontwikkeltraject waarbij we met elkaar leren over o.a. persoonlijk leiderschap, adviesvaardigheden en nog veel meer.

Jong Morgens

Waar staat Jong Morgens voor?

We gaan niet voor dikke rapporten, maar brengen beweging in teams en organisaties en laten medewerkers groeien in hun werk, zodat ze – ook als Jong Morgens al lang weer weg is – zelf iedere dag verbeteren.

 

We focussen ons op de menselijke kant van verandering en zorgen voor draagvlak en duurzame gedragsverandering binnen de zorg, overheid en onderwijs. Ook binnen ons eigen team staat Continu Verbeteren centraal. We dagen elkaar uit, leren van elkaar en – niet onbelangrijk – hebben veel plezier met elkaar.

 

Wat ga je doen als je komt werken bij Jong Morgens?

Jong Morgens wil jonge talenten met frisse energie een plek geven om zich te kunnen ontwikkelen als consultant en hen de kans geven een steentje bij te dragen aan de maatschappij. In twee jaar tijd krijg je als jong talent intensieve coaching en begeleiding, doe je kennis en ervaring op tijdens opdrachten bij verschillende organisaties in de zorg, onderwijs en/of overheid en sta je samen met jouw team aan het roer van Jong Morgens. Er is voldoende ruimte om te ondernemen en te innoveren. Jullie bepalen wat er nodig is om jezelf nog beter te kunnen ontwikkelen.

 

Als Jong Morgens talent adviseer en ondersteun jij organisaties als projectsecretaris, PMO’er, projectleider, adviseur, onderzoeker, coördinator, business analist of communicator. In je opdrachten ontzorg en ondersteun je projectleiders en programmamanagers en voorzie je hen van een frisse blik. Dit doe je vier dagen in de week, waarnaast je één dag in de week de ruimte hebt voor jouw ontwikkeling d.m.v. opleidingen en de innovatie van Jong Morgens. Klik hier om meer te lezen over de week van een Jong Morgens consultant en hier om meer te lezen over onze projecten.

Opschudders

Wij zijn opschudders... en je weet dat we zijn geweest!

 

Wij geloven dat medewerkers die lekker in hun werk zitten een positieve impact op de organisatie hebben. Happy employees, happy business! Daarom zorgen wij voor opschudding in communicatie, verandering en ontwikkeling. Van strategie tot uitvoering en alles daar tussenin. Wij maken veranderingen concreet, begrijpelijk en aansprekend en nemen medewerkers mee in complexe verandertrajecten.

 

We creëren verrassende communicatiecampagnes, materialen en middelen die impact maken. En met onze leiderschaps- en ontwikkelprogramma’s laten we individuen, teams en organisaties groeien. Online, offline of in een perfecte blend.

 

Samen zijn wij vindingrijk, scherp en brengen we een flinke dosis lef met ons mee.

Tijd voor verandering! Tijd voor Opschudders op de Utrecht Consultancy Day, we zien jullie daar!

VertX

 

VertX is een transparant, nuchter en vooral gedreven consultancybureau. We omschrijven onszelf als dé specialist in het leiden en ondersteunen van projecten of op maat gemaakte oplossingen. Ons team bestaat uit organisatorische talenten en inhoudelijke specialisten die in staat zijn om onze klanten te voorzien van een verbeterde klantreis, compliant dienstverlening of efficiëntere processen. Onze klanten zitten door heel Nederland en variëren van de overheid, financiële dienstverlening en de energiesector.

 

Wij richten ons op drie specialismen: Projectmanagement, Business Proces Management en Datamanagement & Reporting. Binnen deze specialismen gebruiken we onze kennis om projectdoelstellingen te behalen. Naast projecten bieden wij ook oplossingen op maat. Vanuit onze expertises willen wij een blijvende meerwaarde leveren bij onze klanten en zorgen dat onze collega's zich volop ontwikkelen en stappen maken in hun carrière. Het is onze passie om ervoor te zorgen dat organisaties zelf met een scherp inzicht en gemak kunnen bouwen aan toekomstvaste oplossingen door zelfbewust en op een natuurlijk manier in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden.

 

Waarom werken bij VertX?

Vanaf dag 1 staat de ontwikkeling van jou, onze medewerker, centraal in jouw loopbaan. Dat doen we op vele manieren: je krijgt volop de gelegenheid om cursussen en opleidingen te volgen en te leren van alle collega’s. Ook zorgen we voor gave opdrachten bij onze opdrachtgevers, zodat je veel verschillende ervaringen op kan doen.

 

Jouw droombaan waarmaken, dat is waarin VertX wil faciliteren! Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. Bij ons geen uitgestippelde routes, maar kaders en handvatten om je te helpen. Bij ons mag je ontdekken wat je leuk vindt, wat je talenten zijn en waar je ambities liggen. We verwachten van jou dat je ambitie hebt om te groeien, te leren en te ontwikkelen. Het ondersteunen van die ambitie, daar zijn wij goed in!

Valcon

Valcon streeft er naar om waarde toe te voegen aan haar klanten door consulting-ervaring te combineren met diepgaande technologie en datakennis. Ervoor zorgen dat bedrijven in hun best mogelijke vorm zijn, klaar voor de toekomst: dat is de kern van wat Valcon doet.

 

Wil je meer weten?

Spreek ons aan op het netwerkplein, doe mee met de workshop of ga naar een van de office lunches (https://valcon.com/events/get-to-know-valcon-office-lunch-7/).

Ciratum

Ciratum heeft als consultancy bedrijf het doel om het succes te vergroten van organisaties binnen de energie-, water- en telecomsector. Wij streven naar pragmatische en verbindende dienstverlening op het gebied van adviseren, verbeteren, managen én IT. Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een hecht en sociaal team in een organisatie waar Leuk en Leerzaam hoog in het vaandel staat. Zo organiseren wij maandelijkse teamdagen, samenwerkdagen en hebben we meerdere uitjes in het jaar.

 

Als Junior ga je direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers, maar bieden wij je ook een basispakket aan trainingen en cursussen aan, zodat jij het vak consultancy zoals wij dat kennen en doen helemaal onder de knie krijgt. Zo word je intern wijsgemaakt in de sectoren en behaal je certificeringen voor o.a. Prince2 en Lean Six Sigma. Tot slot krijg je ook een persoonlijke coach; een ervaren Cirati die je wegwijst maakt binnen Ciratum én ons vakgebied.

Significant Groep

Wij zijn de mensen die het verschil willen maken. Impact realiseren, uitdagingen aangaan en onszelf volop blijven ontwikkelen. Dat zit in ons DNA en die passie verbindt ons. Samen werken we daarom dagelijks aan maatschappelijke vraagstukken. Belangrijke thema’s die vragen om mensen die écht de handen uit de mouwen steken. Professionals die de krachten bundelen, elkaar aanvullen en versterken om tot betekenisvol resultaat te komen.

 

Nuchtere, pragmatische teams die weten waar ze het over hebben en waar je op kunt bouwen. Wij geloven dat er altijd meer zit in samenwerking. Iedereen draagt bij ons dan ook zijn steentje bij en helpt elkaar verder. Jong of oud, ervaren of startend: we leren allemaal van elkaar én brengen onze eigen ideeën in. Want wanneer wij onze krachten bundelen, dan merken we dat er écht iets bijzonders gebeurt. Dat is de magie van synergie. 

Het geheim van onze aanpak? We zijn ervan overtuigd dat je meer impact maakt als je je goed voelt. Als je de mogelijkheid hebt om je werk met de andere mooie dingen in je leven te combineren. Als je lekker hard werken afwisselt met bijvoorbeeld sporten, naar een festival gaan of thuis bij je kinderen zijn. Maar ook dat je je gehoord en gezien voelt, onderdeel bent van een hecht team en je volop kunt ontwikkelen. Deze visie maakt ons succesvol en zorgt voor een steile leercurve. Ons enthousiasme brengt ons verder dan anderen. En onze nieuwsgierigheid en kennis zorgen voor nieuwe wegen en verrassende uitkomsten als we ons samen vastbijten in vraagstukken.

 

Wij zijn Significant. Bevlogen mensen die bijzondere dingen doen.

Banner UCD