Utrecht Consultancy Day

Solve Utrecht | 16 mei 2024

Welkom bij de Utrecht Consultancy Day!


Heb jij affiniteit met consultancy? En ben jij benieuwd naar de verschillende kantoren binnen deze branche? Meld je dan nu aan voor de Utrecht Consultancy Day en ontmoet jouw potentiële werkgever! 

 

Tijdens dit evenement kun jij verschillende presentaties en trainingen volgen van de aanwezige consultancy kantoren. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om op het netwerkplein verschillende recruiters en consultants te spreken over hun ervaringen binnen consultancy.

 

Datum: donderdag 16 mei
Tijd: 11:00 tot 18:00 uur
 

Houd onze Instagram en LinkedIn-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alles rondom het event! @utrechtconsultancyday

 

Namens Solve Consulting en UniPartners: tot 16 mei!

 

‘Wist je dat een werkgever gemiddeld 20 seconde naar een cv kijkt? Zorg dus dat je cv de juiste informatie bevat en dat deze opvalt!’

Tijdens de Utrecht Consultancy Day is het mogelijk om je cv te laten checken door Magnet.me. Wil je dit graag? Zorg er dan voor dat je je cv meeneemt naar het evenement.

Netwerkplein

De plek om in gesprek te gaan met jouw toekomstige werkgever. Hier staan recruiters van alle aanwezige consultancy kantoren die je graag meer vertellen over hun organisatie en samen met jou in gesprek gaan over welke baan bij jou past. Daarnaast vind je op het Netwerkplein een stand waar je jouw cv kan laten checken en kun je een nieuwe LinkedIn foto laten maken. Het netwerkplein is de hele dag open, dus tussen de presentaties door heb je ruim de tijd om alle aanwezige organisaties te leren kennen!

De partners

Adviesbureaus uit alle richtingen binnen het consultancylandschap hebben zich aangemeld om hun organisatie toe te lichten aan de hand van een onderwerp dat past bij hun organisatie. Maak kennis met organisaties door je aan te melden voor hun presentaties, de rest van de partners kun je leren kennen op het netwerkplein.


*Let op, bij sommige presentaties worden de aanwezigen geselecteerd op basis van cv-selectie! Meld je je aan voor een presentatie van een van deze organisaties, dan wordt je gevraagd je cv door te sturen.*

 

Hier onder vind je meer informatie over de kantoren die aanwezig zijn, hun
presentaties en een profiel van het type werknemer waar zij naar zoeken.

Magnet.me

Heb je nog steeds een selfie of vakantiefoto op je cv staan? Daar kom je niet mee weg bij je

toekomstige werkgever! Daarom hebben we de handen ineengeslagen met Magnet.me.

 

Magnet.me is hét online carrièrenetwerk voor studenten en starters, dat jou helpt met het vinden

van een stage of startersbaan die echt bij je past. Ontdek relevante vacatures die aansluiten bij je

profiel en zoekopdrachten, en bouw een professioneel netwerk op door een connectie aan te gaan

met bedrijven die je interessant vindt. Met meer dan 1500 consultancy vacatures bij meer dan 350

bedrijven, vind je snel een stage, traineeship of baan die bij je past op Magnet.me.

 

Als je op zoek bent naar je droombaan of -stage, dan is Magnet.me het netwerk waar je naar op

zoek bent. Dus ben jij klaar om je carrière een kickstart te geven? Kom dan langs en laat je foto

maken óf laat je cv door ons checken!

 

Wil je de rij overslaan? Maak nu een gratis profiel aan op Magnet.me! Meld je snel aan via deze link, en we zien je daar! Vergeet ook niet om je CV uitgeprint mee te nemen naar de UCD!

Oldenburg B&A

Oldenburg Bonsèl is een consultancy kantoor uit Utrecht waar een enthousiast team werkt aan het toekomstgericht en koersvast maken van organisaties die maatschappelijke impact maken. We doen opdrachten in de financiële kolom, zoals business control en zorgcontrol en staan daarmee midden in de organisatie. Daarnaast doen we verandertrajecten, advies opdrachten en interim-management. Door vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken samen te werken bieden we onze klanten maatwerk. Met een team van jonge professionals werken we zelfstandig of in kleine teams aan opdrachten voor onze klanten, voornamelijk in de zorg, maar ook daarbuiten.

 

Door een tweejarig traineeship aan te bieden stomen we young professionals klaar voor de arbeidsmarkt. In deze brug naar praktijk doe je zelfstandig opdrachten met de juiste begeleiding en werk je met je collega’s aan inhoudelijke en persoonlijke doelen.
In onze training nemen we je mee in het soort vraagstuk dat wij voor ons krijgen in de praktijk. We nemen een ziekenhuis onder de loep in onderzoeken of een extra OK bouwen daadwerkelijke de beste keuze is.

 

EY Consulting

Ontdek EY Consulting Nederland, een wereldwijde leider in professionele dienstverlening. Als je een student/professional bent die op zoek is naar een dynamische carrière waar je je passie voor business en technologie kunt gebruiken om echte verandering te stimuleren, dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Bij EY krijgen je vaardigheden en passie om vorm te geven aan de wereld waarin we leven een platform. Ons ervaren team van consultants bied je de kans om naast hen te leren, waarbij je diepgaande industriële inzichten en innovatieve ideeën opdoet. Wij geloven in het ontwikkelen van talent tot zijn volle potentieel en bieden een omgeving die uitmuntendheid stimuleert en beloont.

 

Als onderdeel van EY heb je de kans om mee te werken aan een breed scala aan projecten, waarbij je de mogelijkheid krijgt om echte verandering te bewerkstelligen, en ervaar je hoe het is om duurzame en meetbare resultaten te creëren bij klantopdrachten.

 

 

Dus, of je nu een beginnende ondernemer bent of al een solide basis in je vakgebied hebt, er staat je een opwindende carrière te wachten bij EY Consulting. Sluit je bij ons aan op deze onvergetelijke reis en ervaar de impact van EY. Dit is jouw kans om de toon voor je carrière te zetten en een relevante impact op de wereld te hebben.

Accenture

At the heart of every great change is a great human. Every day our People of Change are doing incredible things by working together to pursue our shared purpose–to deliver on the promise of technology and human ingenuity.


Accenture is an international consulting firm, focused on innovation and the newest technologies in the areas of Strategy & Consulting, Song, Technology, Industry X and Operations. Across the globe, one thing is universally true about the people of Accenture: We care deeply about what we do and the impact we have together with our clients and communities.
As a starter, you will surround yourself with colleagues from all over the world, specialized in every topic you can imagine. You will work in a challenging environment with highly ambitious and smart colleagues, while developing yourself due to our numerous training programs and learning possibilities. Besides that, there is a big focus on what makes your mind, body, heart, and soul thriving. Coming together as truly human individuals, we commit to care for ourselves and each other and to foster an environment to help each other achieve our aspirations and become the best version of ourselves professionally and personally. Let's connect and visit us at the Utrecht Consultancy Day 2024!

 

Reputatiegroep

Heb jij een brede maatschappelijke interesse en ben je op zoek naar een uitdagende rol binnen een groeiend adviesbureau? Wil jij je inzetten voor maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van strategie en communicatie? Hecht je veel waarde aan werkplezier en een gedreven team? Word jij enthousiast van organisaties die het verschil willen maken? Dan is de Reputatiegroep de plek voor jou.

 

De Reputatiegroep is hét adviesbureau voor maatschappelijke dialoog in Nederland. Vanuit ons fijne kantoor midden in Utrecht helpen wij opdrachtgevers duurzaam te veranderen, met oog en oor voor de belangen van al hun stakeholders. Bij ons leer je hoe je inzicht kunt krijgen in stakeholderverwachtingen binnen maatschappelijke transities, hoe je de juiste stakeholders betrekt en hoe je organisaties met een goed verhaal op de kaart zet. We staan voor een multidisciplinair team van professionals op het gebied van onderzoek, training, advies, executive coaching en interimmanagement. Wat onze 22 collega’s verenigt is een ondernemende mentaliteit.

 

Enthousiast geworden? We vertellen je graag meer tijdens de Utrecht Consultancy Day!

 

Young Colfield

Ben jij geïnteresseerd in projectmanagement en/of consultancy? Maar ben je nog erg op zoek naar wat voor soort organisatie en omgeving nou precies bij jou past? Kom dan langs bij Young Colfield en neem een kijkje in ons Talent Program!

 

In het Talent Program vervul je in twee jaar gemiddeld drie opdrachten van circa zes tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als project manager, junior consultant en/of business developer. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill trainingen (zoals Scrum, Agile en Consultancy Skills) als softskill trainingen (zoals Conflicthantering, Boksen als spiegel voor gedrag en Persoonlijk leiderschap). Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit 7 andere trainees, waar je een hechte band mee opbouwt! Klik op de volgende link voor een sfeerimpressie van ons festival van afgelopen jaar:

KWINK Groep

KWINK groep biedt inzicht, structuur en inspiratie voor een sterke publieke sector. Dat doen we door te onderzoeken en te adviseren. Daarmee helpen we publieke organisaties om te reflecteren op het waarom, het wat en het hoe.

 

We zijn nieuwsgierig, betrokken en precies, en duiken met plezier in onderwerpen die we al kennen én in onderwerpen die nieuw voor ons zijn. Onze focus ligt op onderwerpen waar we belangrijke maatschappelijke vraagstukken zien, namelijk: democratie en participatie, klimaat en energie, zorg en gezondheid, mobiliteit, digitale economie en samenleving, cultuur en media, samenwerking en governance en toezicht.

 

We doen ons werk graag samen: met collega’s, met andere bureaus en met onze opdrachtgevers en de organisaties die betrokken zijn bij onderzoeks- en adviestrajecten. Denk hierbij aan ministeries, provincies en gemeenten, maar ook organisaties zoals de VNG, het Fonds voor Cultuurparticipatie of het Stimuleringsfond voor de Journalistiek. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we scherp doorvragen en pas iets beweren als we het goed uitgezocht hebben.

 

Als adviseur of stagiair werk je direct mee aan uitdagende onderzoeken. Daarmee lever je een bijdrage aan een sterkere publieke sector. Onder andere door supervisies, studiemiddagen en een eigen mentor is er veel aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en kwaliteiten.

 

We werken samen op ons fijne kantoor, met veel werkplekken en, niet onbelangrijk, heel goede koffie! KWINK groep bestaat uit een hecht team van enthousiaste en nieuwsgierige collega’s, waar naast werk ook gezelligheid voorop staat. Zo organiseren we borrels, uitjes, een jaarlijkse studiereis en hebben we een eigen boot voor de deur, waar in de zomer veel gebruik van wordt gemaakt.

 

Word jij enthousiast van het doen van onderzoek, geïnteresseerd in maatschappelijke thema’s en werken op een fijn en gezellig kantoor mét goede koffie? Kom dan met ons kennismaken op de UCD!

AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’.

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat.

 

Jouw carrière

 

Wij helpen je graag om te groeien in je vak. Al onze starters worden daarom opgenomen in het Young Osborne Professional-programma. Dit bevat een inhoudelijke kennismaking met andere disciplines en begeleiding bij het werken als (juridisch) adviseur. Wij trainen onze mensen permanent via ons eigen opleidingsinstituut ‘AT Osborne Academy’.

Je carrière staat in het begin in het teken van werkervaring, persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met het brede werkveld van het bedrijf. We geven je al snel veel eigen verantwoordelijkheid en je bouwt aan een eigen profiel. Jouw eigen kennis, ervaring en ambities bepalen in grote mate welke opdrachten je uitvoert en welke opleidingen en trainingen je volgt.

We bieden studenten ook de mogelijkheid een scriptie te schrijven over een onderwerp dat aansluit bij het werkveld van ons bureau. Een werkstage behoort ook tot de mogelijkheden.

AevesBenefit

AevesBenefit is dé marktleider in Nederland op het gebied van inkoop en contractmanagement, gericht op interim, consultancy, talentontwikkeling en werving&selectie. Het resultaat van onze opdrachtgever staat bij ons voorop. Wij ondersteunen zowel opdrachtgevers als kandidaten bij het bereiken van hun doelen en ambitie. Om succesvol te blijven, investeren we voortdurend in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Dit inspireert de beste professionals om zich bij AevesBenefit aan te sluiten. Samen creëren we een bruisend netwerk van meer dan 500 inkoop consultants, die 'fun to work with' zijn. Gedreven door prestatie, met een snelle, betrouwbare en professionele dienstverlening. 

 

Ieder jaar in september start ons Inkoop Consultancy traineeship. Het traineeship biedt een mix van trainingen, coaching en on-the-job learning onder begeleiding van onze ervaren consultants. Als trainee krijg je de kans om ervaring op te doen in binnen onze consultancy specialisaties: inkooptransformatie en digital & analytics of projectmatig aanbesteden en juridisch advies.  Uiteraard passend bij jouw achtergrond en ambitie. Bij aanvang van het traineeship kies je een specialisatie waar je je op gaat focussen. 

 

Maar je bent natuurlijk niet alleen. Samen met zes tot acht andere trainees neem je actief deel aan het tweejarige programma waarin jij naast het uitvoeren van gave projecten, diverse opleidingen en trainingen volgt. 

 

Na twee jaar heb jij de juiste kennis, vaardigheden en werkervaring opgedaan om zelfstandig als inkoopconsultant aan de slag te gaan!

 

Ons Consultancy team bestaat momenteel uit 50 professionals, uiteenlopend van starters tot aan principal consultants. De groei van dit team willen wij vasthouden en doorzetten.  

 

Weet je het nog niet helemaal? Geen enkel probleem, we komen er samen achter wat het beste bij jou past!

Frisse Blikken

Wij zijn Frisse Blikken! 

 

Wat we doen? 

Wij helpen grote organisaties met vraagstukken waarvan het logisch is dat je daarvoor de frisse blik van de nieuwe generatie inzet. Onze ondernemende talenten bieden slagkracht in projecten. Met onze vernieuwende oplossingen zorgen we voor resultaat. 

 

Hoe we dat doen?  

Met onze Frisse Blikkers natuurlijk; dit zijn creatieve projectmanagers die bruisen van daadkracht en ondernemerschap. Natuurlijk met een flinke dosis frisheid en analytische skills. Met de skills van de huidige generatie op zak bieden zij van maandag t/m donderdag slagkracht in projecten. Op deze manier weten zij organisaties te prikkelen en met vernieuwende oplossingen zorgen zij zo voor resultaat. Op de vrijdag investeren Frisse Blikkers in zichzelf, door aan hun persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap te werken.  

 

Nieuwsgierig naar meer?  

Ben jij de nieuwe generatie en sta je te popelen om jouw frisse blik bij ons in te zetten? Ben je benieuwd wat voor projecten wij precies uitvoeren? Of wil je meer weten over het ontwikkelprogramma wat wij Frisse Blikkers bieden? We vertellen je er graag meer over tijdens onze training 'Connecting the Dots' op de Utrecht Consultancy Days. Hopelijk zien we je daar!

 

Supply Value

Ontdek het traineeship

 

Net afgestudeerd? Twijfel je tussen een baan en verder leren? Wil je je blijven ontwikkelen? Ben je commercieel ingesteld en heb je goede ideeën over het verbeteren van processen en samenwerkingsverbanden tussen organisaties? Dan is het traineeship van Supply Value iets voor jou! Onze consultants werken dagelijks aan uitdagende projecten bij diverse organisaties uit diverse sectoren en als trainee krijg jij de kans om net zoals onze consultants hieraan bij te dragen. 

Je zult 4 dagen van je week als consultant aan de slag gaan bij de klant en 1 dag besteed je uit aan je persoonlijke ontwikkeling en lever je een bijdrage aan de groei van Supply Value. In totaal krijg je 10% van je tijd vrij om jezelf te ontwikkelen, omdat wij veel waarde hechten aan kennis creatie en kennisdeling met de hele organisatie waardoor wij graag investeren in jou!

 

We make strategy work

 

Supply Value is een toonaangevend consultancybureau op het gebied van Digitalisering, Inkoop en Supply Chain & Operations. Niet alleen voor het leveren van advies, maar ook het waarmaken en implementeren hiervan. Supply Value gelooft dat resultaten die door individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, gefocust op een gemeenschappelijk doel. Mede hierdoor zijn volgens FD Gazellen een van Nederlands snelst groeiende organisaties en mogen wij ons ook een B-Corp gecertificeerde organisatie noemen, omdat wij waarde hechten aan duurzaamheid.

 

Waarom kiezen voor het traineeship?

 

  • Professioneel opleidingsprogramma;

  • Werken bij diverse opdrachtgevers;

  • Uitdagende opdrachten;

  • Werken vanuit een kleine organisatie met veel persoonlijkheid;

  • Inbreng- en betrokkenheid bij besluitvorming;

  • Hoge klant- en medewerkerstevredenheid;

  • Invloed op jouw groeipad;

  • Elke vrijdag bouw je samen met je collega’s aan Supply Value.

 

Wil je meer weten?

 

Neem contact op met onze recruiter Cemre Özdemir: +31 6 15 33 52 67​ | c.ozdemir@supplyvalue.nl​

 

Of solliciteer direct hier.

 

BMC

BMC is hét adviesbureau voor de publieke sector. Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Zo werken wij onder andere samen met zorginstellingen, onderwijsinstellingen, gemeenten, woningcorporaties, ministeries, provincies en omgevingsdiensten. Onze 1500 betrokken adviseurs en trainees zetten zich dagelijks in voor het belang van de inwoner, de leerling en de cliënt. Wij onderscheiden ons door strategisch advies nadrukkelijk aan de uitvoering te koppelen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er ook echt toe doen, voor de mensen voor wie we het doen. Dit doen wij samen met de opdrachtgever, maar ook samen met onze collega’s. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling.

SvRK

SvRK is een jonge en ambitieuze consultancy organisatie van experts die bestuurders en directies in het semipublieke domein bijstaan, met de nadruk op onderwijs. Samen met onze opdrachtgevers leveren wij een bijdrage aan eigentijds goed onderwijs, opvang en zorg vanuit bestuurlijk, juridisch en organisatorisch perspectief.

 

Wij zijn onafhankelijk, vernieuwend en hebben verstand van zaken. Wij komen tot ons recht in een omgeving waarin wij ons kunnen verbinden aan inhoudelijke thema’s. Nieuwsgierigheid is voor ons een belangrijke drijfveer. Wij zijn op inhoud deskundig en werken met veel energie, plezier en betrokkenheid vanuit verschillende elkaar aanvullende expertisegebieden en in uiteenlopende combinaties met partners. 

 

Maatschappelijke vragen worden complexer en taken en verantwoordelijkheden verschuiven. Onderwijs, opvang en zorg zijn vaak niet meer los van elkaar te zien. Net als ondersteunende bedrijfsprocessen, zoals HR, huisvesting en financiën. Wij werken samen met onze opdrachtgevers in een veelal complexe bestuurlijke omgeving aan nieuwe perspectieven, betere opvattingen en passende antwoorden.

 

Ons kantoor bestaat sinds 2021 en is groeiende. We zijn nu nog gevestigd in Den Haag, maar vanaf 1 juli 2024 verhuizen wij naar ons gloednieuwe kantoor aan de Orteliuslaan 1051 in Utrecht.

Ben je benieuwd geworden naar wat we zoal doen? Op onze website kan je verschillende voorbeelden vinden van onze werkzaamheden. Daarnaast zijn al onze vacatures op de website te vinden! We hopen je te zien op 16 mei!

 

 

Tijdens onze training op 16 mei willen we graag vanuit casuïstiek de studenten ervaring op laten doen met het volgende onderwerp: Van klantvraag naar een gedegen procesaanpak.

SvRK buigt zich binnen de publieke sector (met name onderwijs) over complexe vraagstukken. Daarbij is het allereerst van belang de klantvraag scherp te hebben. Welke vragen zitten er achter de eerste vraag die aan ons gesteld wordt. Om vervolgens tot een gedegen procesaanpak te komen.

 

Berenschot

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met meer dan 400 medewerkers. Met gefundeerde adviezen en slimme oplossingen werken we aan een vooruitstrevende samenleving. Dat doen we al meer dan tachtig jaar. Alles wat we doen is onderzocht, onderbouwd en vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Altijd op zoek naar duurzame vooruitgang.

 

Berenschot biedt een inspirerende werkomgeving, waarin interessante en afwisselende opdrachtgevers en gedreven collega's je uitdagen om je te blijven ontwikkelen. Ons bureau zit vol inspirerende en eigenwijze individuen die allen dezelfde passie delen: organiseren. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare constructies. Door ons brede werkterrein en onze brede expertise kunnen opdrachtgevers ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten. En zijn we in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken.

Met onze brede kijk op de maatschappij, zijn we werkzaam in veel sectoren: van zorg en onderwijs tot het hele openbaar bestuur. Van data-analyse en benchmarking tot economie en leefomgeving. Van het opzetten van nieuwe beloningssystemen tot nadenken over de toekomst van werk en organisaties.

 

Ben je benieuwd geworden naar wat we zoal doen? Op onze website kan je verschillende voorbeelden vinden van onze werkzaamheden. Daarnaast zijn al onze vacatures op de website te vinden! Zo begint jaarlijks in april en oktober ons traineeship, welke wij met zorg samenstellen.

We hopen je te zien op 17 mei!

AEF

Hoe optimaliseren we de zorg voor morgen, versterken we het onderwijs en houden we Nederland veilig? Hoe functioneren maatregelen voor gedupeerden van de toeslagenaffaire, gaswinning in Groningen en overstromingen in Limburg? Dit zijn voorbeelden van de vraagstukken waar AEF zich op richt. Wij zijn een adviesbureau voor actuele maatschappelijke vraagstukken in het brede publieke domein. Als bureau ondersteunen we overheden, publieke en private organisaties bij complexe, gevoelige en impactvolle opgaven. Dat doen met hoogwaardig advies, onderzoek en begeleiding bij strategische vernieuwingen en veranderprocessen.

 

We zijn een middelgroot bureau met bijna 70 adviseurs. Die omvang kiezen we bewust; we hebben de overtuiging dat we daarmee continu kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren en onze opgetelde expertise optimaal kunnen inzetten. Adviseurs bij AEF worden gedreven door maatschappelijke betrokkenheid. Onze adviseurs zijn in hun element waar nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, strategische belangen spelen en veel verschillende partijen betrokken zijn. Door de grote diversiteit aan achtergronden in ons team, werken we daarbij als vanzelfsprekend met een interdisciplinaire blik. Wil jij bijdragen aan een sterke publieke sector? Kom dan met ons kennismaken op de UCD!

 

SeederDeBoer

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met een kantoor naast het centraal station in Amsterdam. Met ruim 130 consultants begeleiden wij onze klanten bij het doorvoeren van complexe veranderingen in de zorg, de publieke en de financiële sector. De projecten bevatten verschillende type transformaties, zoals business-, digitale-, financiële- en procestransformaties.  

 

Wij werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei, maar ook veel te investeren in onze eigen ontwikkeling. Zo willen wij duurzame veranderingen teweegbrengen. Daarbij hebben wij professionele én persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.  

 

In ons tweejarig Consultancy Traineeship word je opgeleid tot organisatieadviseur pur sang. Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld mee in complexe projecten/programma’s, werkt aan vraagstukken als business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je vele trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak, waar je de vruchten van plukt voor de rest van je carrière.  

 

Bij SeederDeBoer staat de mens centraal. Wij vinden het belangrijk verschillende perspectieven te kunnen brengen in onze opdrachten en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zien diversiteit als iets wat onze organisatie sterker maakt en waardoor we ook kwalitatief beter werk leveren. We zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng. 

JETZT

In ons unieke traineeship focussen we op het ontwikkelen van 'realisatiekracht' bij onze jonge professionals. Ons doel is om hen niet alleen te laten groeien in hun professionele vaardigheden, maar ook om een significante impact te maken in de maatschappij.

 

Bij JETZT geloven we in de kracht van jong talent. Onze professionals, met maximaal twee jaar werkervaring, worden zorgvuldig geselecteerd op hun potentieel om ideeën en plannen te transformeren in tastbare resultaten. Wij bieden hun de unieke kans om te werken aan uitdagende en maatschappelijk relevante projecten, zoals vraagstukken rond de energietransitie, vluchtelingenopvang en woningbouw. Deze projecten stellen onze professionals in staat om een directe bijdrage te leveren aan belangrijke thema's die onze samenleving vormen. Dit alles doen we met de steun van moederorganisatie Rijnconsult. 

 

Ons werk is gestructureerd rondom een vierdaagse werkweek, waarbij onze professionals actief zijn binnen diverse organisaties zoals gemeenten, woningcorporaties en zorgorganisaties. De vijfde dag van de week is gewijd aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens deze dagen nemen ze deel aan een reeks van trainingen, workshops, inspiratiesessies en werkbezoeken bij invloedrijke organisaties. 

 

Een uniek kenmerk van JETZT is de nadruk op zelfontplooiing en zelfsturing. Wij moedigen onze professionals aan om de regie over hun eigen ontwikkeling te nemen. Ze worden uitgedaagd om hun eigen kwaliteiten te ontdekken en deze in een snel tempo te ontwikkelen, door actief deel te nemen aan de projecten, samen te werken met ervaren adviseurs van Rijnconsult, actief mee te bouwen aan JETZT en door zelf vorm te geven aan hun leertraject.

 

JETZT is niet alleen een platform voor professionele groei; het is een gemeenschap waarin jonge professionals samenwerken, leren en zich ontwikkelen, terwijl ze streven naar een positieve verandering in de wereld. Wij nodigen je uit om meer te ontdekken over JETZT tijdens de Utrecht Consultancy Day 2024!Accenture

At the heart of every great change is a great human. Every day our People of Change are doing incredible things by working together to pursue our shared purpose–to deliver on the promise of technology and human ingenuity.

 

Accenture is an international consulting firm, focused on innovation and the newest technologies in the areas of Strategy & Consulting, Song, Technology, Industry X and Operations. Across the globe, one thing is universally true about the people of Accenture: We care deeply about what we do and the impact we have together with our clients and communities.

 

As a starter, you will surround yourself with colleagues from all over the world, specialized in every topic you can imagine. You will work in a challenging environment with highly ambitious and smart colleagues, while developing yourself due to our numerous training programs and learning possibilities. Besides that, there is a big focus on what makes your mind, body, heart and soul thriving. Coming together as truly human individuals, we commit to care for ourselves and each other and to foster an environment to help each other achieve our aspirations and become the best version of ourselves professionally and personally. Let's connect and visit us at the Utrecht Consultancy Day 2023!

Group Mapping

Wij zijn GroupMapping, een klein consultancybureau met ongeveer 25 medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat de antwoorden op elk strategisch vraagstuk – hoe complex ook – besloten liggen in organisaties en de mensen die daar werken. In dat proces kan elke deelnemer een waardevolle bijdrage leveren. Maar dan moet je elkaar wel begrijpen, respecteren en motiveren. Dat vraagt om een gelijk speelveld, blind vertrouwen en een flinke lading positieve energie. Want als je het leuk hebt kom je tot betere resultaten. Wij ontwerpen en begeleiden trajecten waarin dit in mensen en organisaties naar boven wordt gehaald.

 

Ons doel is om organisaties te helpen:
- Nieuwe manieren van werken te omarmen
- Gezamenlijk toekomstbestendige strategieën te ontwikkelen
- Flexibele skills te ontwikkelen die teams nodig hebben om succesvol te worden en blijven
- Op creatieve en inspirerende manieren met elkaar te communiceren

 

Tijdens jouw traineeship zul je het grootste gedeelte van de week werken aan een opdracht bij één van onze klanten. Je ondersteunt (het projectteam van) de klant in het vraagstuk of project waar zij mee bezig zijn. Daarnaast onderzoek je binnen de organisatie, of binnen het projectteam, wat er op het gebied van samenwerking kan worden verbeterd. Op basis hiervan draag je actief verbeteropties aan. Natuurlijk word je hierin begeleid door een ervaren collega. Gedurende het tweejarige programma doe je 4-6 projecten bij verschillende klanten, en draai je daarnaast mee op grote sessies en events van je GroupMapping-collega’s. Je leert in een korte tijd dus veel verschillende organisaties én collega's kennen.

 

 

Jong Morgens

Waar staat Jong Morgens voor?

 

We gaan niet voor dikke rapporten, maar brengen beweging in teams en organisaties en laten medewerkers groeien in hun werk, zodat ze – ook als Jong Morgens al lang weer weg is – zelf iedere dag verbeteren.

 

We focussen ons op de menselijke kant van verandering en zorgen voor draagvlak en duurzame gedragsverandering binnen de zorg, overheid en onderwijs. Ook binnen ons eigen team staat Continu Verbeteren centraal. We dagen elkaar uit, leren van elkaar en – niet onbelangrijk – hebben veel plezier met elkaar.

 

Wat ga je doen als je komt werken bij Jong Morgens?

 

Jong Morgens wil jonge talenten met frisse energie een plek geven om zich te kunnen ontwikkelen als consultant en hen de kans geven een steentje bij te dragen aan de maatschappij. In twee jaar tijd krijg je als jong talent intensieve coaching en begeleiding, doe je kennis en ervaring op tijdens opdrachten bij verschillende organisaties in de zorg, onderwijs en/of overheid en sta je samen met jouw team aan het roer van Jong Morgens. Er is voldoende ruimte om te ondernemen en te innoveren. Jullie bepalen wat er nodig is om jezelf nog beter te kunnen ontwikkelen.

 

Als Jong Morgens talent adviseer en ondersteun jij organisaties als projectsecretaris, PMO’er, projectleider, adviseur, onderzoeker, coördinator, business analist of communicator. In je opdrachten ontzorg en ondersteun je projectleiders en programmamanagers en voorzie je hen van een frisse blik. Dit doe je vier dagen in de week, waarnaast je één dag in de week de ruimte hebt voor jouw ontwikkeling d.m.v. opleidingen en de innovatie van Jong Morgens. Klik hier om meer te lezen over de week van een Jong Morgens consultant en hier om meer te lezen over onze projecten.

Opschudders

Hallo! Wij zijn Opschudders… en je weet dat we zijn geweest.

 

Wij schudden organisaties op. Dat doen we het best op het gebied van organisatiestrategie, HR, verandermanagement, interne – en verandercommunicatie en leren en ontwikkelen.

 

Happy employees, happy business.

 

Wij geloven dat mensen de verandering maken. Daarom zorgen wij ervoor dat zij begrijpen wat de verandering inhoudt, dat zij hier intrinsiek in mee willen en de tools en handvatten krijgen om er ook in mee te kúnnen gaan.

 

Wij brengen opschudding in communicatie, verandering en ontwikkeling. Van strategie tot uitvoering en alles daar tussenin. Hiermee maken we veranderingen concreet, begrijpelijk en aansprekend en nemen medewerkers mee in complexe verandertrajecten. We creëren verrassende communicatiecampagnes, materialen en middelen die impact maken. En met onze leiderschaps- en ontwikkelprogramma’s laten we individuen, teams en organisaties groeien. Online, offline of in een perfecte blend. Dat doen wij altijd samen, met plezier en met lef. Tijd voor verandering! Tijd voor opschudding op de Utrecht Consultancy Day, we zien jullie daar!

 

Significant Groep

Wij zijn de mensen die het verschil willen maken. Impact realiseren, uitdagingen aangaan en onszelf volop blijven ontwikkelen. Dat zit in ons DNA en die passie verbindt ons. Samen werken we daarom dagelijks aan maatschappelijke vraagstukken. Belangrijke thema’s die vragen om mensen die écht de handen uit de mouwen steken. Professionals die de krachten bundelen, elkaar aanvullen en versterken om tot betekenisvol resultaat te komen.

 

Nuchtere, pragmatische teams die weten waar ze het over hebben en waar je op kunt bouwen. Wij geloven dat er altijd meer zit in samenwerking. Iedereen draagt bij ons dan ook zijn steentje bij en helpt elkaar verder. Jong of oud, ervaren of startend: we leren allemaal van elkaar én brengen onze eigen ideeën in. Want wanneer wij onze krachten bundelen, dan merken we dat er écht iets bijzonders gebeurt. Dat is de magie van synergie. 

Het geheim van onze aanpak? We zijn ervan overtuigd dat je meer impact maakt als je je goed voelt. Als je de mogelijkheid hebt om je werk met de andere mooie dingen in je leven te combineren. Als je lekker hard werken afwisselt met bijvoorbeeld sporten, naar een festival gaan of thuis bij je kinderen zijn. Maar ook dat je je gehoord en gezien voelt, onderdeel bent van een hecht team en je volop kunt ontwikkelen. Deze visie maakt ons succesvol en zorgt voor een steile leercurve. Ons enthousiasme brengt ons verder dan anderen. En onze nieuwsgierigheid en kennis zorgen voor nieuwe wegen en verrassende uitkomsten als we ons samen vastbijten in vraagstukken.

 

Wij zijn Significant. Bevlogen mensen die bijzondere dingen doen.

Banner UCD