Utrecht Consultancy Day

Solve Utrecht | 17 mei 2023

Welkom bij de Utrecht Consultancy Day!


Heb jij affiniteit met consultancy? En ben jij benieuwd naar de verschillende kantoren binnen deze branche? Meld jij dan nu aan voor de Utrecht Consultancy Day en ontmoet jouw potentiële werkgever! 

 

Tijdens dit evenement kun jij verschillende presentaties volgen van de aanwezigen consultancy kantoren en sollicitatietrainingen van Qompas bijwonen. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om op het netwerkplein verschillende recruiters en consultants te spreken over hun ervaringen binnen consultancy.

 

Datum: woensdag 17 mei
Tijd: 11:00 tot 17:00
Prijs: door samenwerking met onze partners is dit evenement gratis! 

 

Volg onze instagram om op de hoogte te blijven van alles rondom het event!
@utrechtconsultancyday

 

Namens Solve Consulting en UniPartners: tot de 17 mei!

 

Netwerkplein

De plek om in gesprek te gaan met jouw toekomstige werkgever. Hier staan recruiters van alle aanwezige consultancy kantoren die je graag meer vertellen over hun organisatie en samen met jou in gesprek gaan over welke baan bij jou past. Daarnaast vind je op het Netwerkplein een stand waar je jouw cv kan laten checken en kun je een nieuwe LinkedIn foto laten maken. Het netwerkplein is de hele dag open, dus tussen de presentaties door heb je ruim de tijd om alle aanwezige organisaties te leren kennen!

De partners

Adviesbureaus uit alle richtingen binnen het consultancylandschap hebben zich aangemeld om hun organisatie toe te lichten aan de hand van een onderwerp dat past bij hun organisatie. Maak kennis met organisaties door je aan te melden voor hun presentaties, de rest van de partners kun je leren kennen op het Netwerkplein.


*Let op, bij sommige presentaties worden de aanwezigen geselecteerd op basis van cv-selectie! Meld je je aan voor een presentatie van een van deze organisaties, dan wordt je gevraagd je cv door te sturen.*

 

Hier onder vind je meer informatie over de kantoren die aanwezig zijn, hun
presentaties en een profiel van het type werknemer waar zij naar zoeken.

Website Banner UCD 111860302420