Utrecht Consultancy Day

Solve Utrecht | 7 maart 2022

Welkom bij de Utrecht Consultancy Day!


Heb jij affiniteit met consultancy? En ben jij benieuwd naar de verschillende kantoren binnen deze branche? Meld jij dan nu aan voor de Utrecht Consultancy Day en ontmoet jouw potentiële werkgever! 

 

Tijdens dit evenement kun jij verschillende presentaties volgen van de aanwezigen consultancy kantoren en sollicitatietrainingen van Qompas bijwonen. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om op het netwerkplein verschillende recruiters en consultants te spreken over hun ervaringen binnen consultancy.

 

Datum: woensdag 25 mei
Tijd: 10:30 tot 16:00
Locatie: Cultuurcentrum Parnassos, Utrecht
Prijs: door samenwerking met onze partners is dit evenement gratis! 

 

Volg onze instagram om op de hoogte te blijven van alles rondom het event!
@utrechtconsultancyday

 

Namens Solve Consulting, UniPartners en De Kleine Consultant: tot de 25e!

 

Netwerkplein

De plek om in gesprek te gaan met jouw toekomstige werkgever. Hier staan recruiters van alle aanwezige consultancy kantoren die je graag meer vertellen over hun organisatie en samen met jou in gesprek gaan over welke baan bij jou past. Daarnaast vind je op het Netwerkplein een stand waar je jouw cv kan laten checken en kun je een nieuwe LinkedIn foto laten maken. Het netwerkplein is de hele dag open, dus tussen de presentaties door heb je ruim de tijd om alle aanwezige organisaties te leren kennen!

De partners

Adviesbureaus uit alle richtingen binnen het consultancylandschap hebben zich aangemeld om hun organisatie toe te lichten aan de hand van een onderwerp dat past bij hun organisatie. Maak kennis met 4 organisaties door je aan te melden voor hun presentaties, de rest van de partners kun je leren kennen op het Netwerkplein.


*Let op, bij sommige presentaties worden de aanwezigen geselecteerd op basis van cv-selectie! Meld je je aan voor een presentatie van een van deze organisaties, dan wordt je gevraagd je cv door te sturen.*

 

Hier onder vind je meer informatie over de kantoren die aanwezig zijn, hun
presentaties en een profiel van het type werknemer waar zij naar zoeken.

Ronde 1: The Next Organization

Introductie

The Next Organization is een strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Samen met klanten innoveren en optimaliseren wij business models. Veranderend klantgedrag, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zijn hierbij het startpunt en duurzaam resultaat is het doel. Daarom ondersteunen wij van strategie tot en met implementatie… en verder. Zo helpen wij gewenste groei te realiseren en the next organization te creëren.

 

Onze presentatie 

Benieuwd wat een strategisch consultant nu echt doet? Maak kennis met onze organisatie, ons team en de uitdagingen waar wij dagelijks mee te maken hebben. Tijdens deze presentatie word je ook zelf uitgedaagd om innovatief en creatief bezig te zijn. Meld je aan en laat zien dat jij de case kan kraken! 

 

Wie zoeken we?

Profiel:

 • Je bent een fanaat. Gepassioneerd door en expert op het vakgebied van commerciële performance.
 • Je wilt en kan toonaangevende (internationale) organisaties helpen met het eenvoudig maken en oplossen van strategische vraagstukken.
 • Je bent nieuwsgierig en innovatief ingesteld en altijd op de hoogte van nieuwste trends, ontwikkelingen en technologieën. Je houdt veranderend klantgedrag nauwlettend in de gaten. Hiermee help je klanten verder en ontwikkel je meteen dat vakgebied.
 • Je bent ondernemend en zelf startend.
 • Je beschikt over vaardigheden die nodig zijn als adviseur. Denk aan conceptueel en analytisch vermogen, klantgerichtheid, samenwerken, sensitiviteit en oog voor detail.
 • Je bent WO opgeleid, liefst in een voor het vakgebied relevante richting

 

 

 

Ronde 1: Accenture

Introductie

Accenture omarmt de kracht van verandering om 360°-waarde en gedeeld succes in de wereld te creëren voor onze klanten, mensen, aandeelhouders, partners en gemeenschappen.

De dingen zijn hier een beetje anders omdat we niet zomaar een saaie grote corporate zijn.

We bestaan uit een internationaal netwerk van getalenteerde, gepassioneerde individuen - en samen zijn we meer dan de som der delen. Het gaat om eersteklas resultaten, elkaar uitdagen om het beter te doen en samen plezier hebben.

 

Klinkt dit als een plek waar jij zou passen? Kom dan naar onze presentatie op woensdag 25 mei! Als je niet kunt wachten, neem dan vast een kijkje op https://www.werkenbijaccenture.nl/.

 

Wie zoeken we?

Ben jij een enthousiaste student die in een dynamische omgeving wil werken en unieke waarde wil creëren voor ons bedrijf en onze klanten. Dan bent jij bij ons aan het juiste adres! Het draait allemaal om nieuwe ideeën, nieuwe technologie, nieuwe oplossingen en nieuw talent. We stellen jonge professionals in staat om verandering te stimuleren met geavanceerde technologie. We zijn op zoek naar gedreven en bereid talent om onze krachten te bundelen met enkele van de slimste koppen van de advieswereld.

Ronde 1: INNOPAY

Introductie

INNOPAY is een internationaal consultancybureau op het gebied van digitale transacties. We helpen organisaties – waar ook ter wereld – alle kansen die het tijdperk van digitale transacties biedt ten volle te benutten.

Sinds de oprichting in 2002 zijn we uitgegroeid tot een internationale speler met een groeiend aantal vestigingen, onder meer in Amsterdam en Frankfurt. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, het land waar INNOPAY marktleider is

INNOPAY is founding member van Holland FinTech, een hub die fintech-organisaties uit Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Azië met elkaar verbindt. Ons team bestaat uit meer dan 40 experts op het gebied van Digitale Identiteit, Data Delen en Payments.

Van de ontwikkeling van iDEAL tot eHerkenning, SimplerInvoicing, het vervangen van de OV Chipkaart, iDIN en iSHARE: INNOPAY neemt de leiding bij impactvolle digitale transformaties.

 

Wie zoeken we?

 • Afgeronde academische master
 • Net afgestudeerd tot maximaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur als managementconsultant
 • Affiniteit met digitale innovatie, digitale transformatie, betalingen, digitale identiteit, open banking, blockchain, kunstmatige intelligentie, etc. (inhoudelijke kennis op deze onderwerpen is geen vereiste)
 • Brede ontwikkeling: excellente academische resultaten, gecombineerd met bijvoorbeeld een internationale uitwisseling, stage en/of andere extracurriculaire activiteiten
 • Aantoonbaar zeer sterke strategische en analytische vaardigheden, bijvoorbeeld in een stage of eerdere werkervaring
 • Een team player met leiderschapskwaliteiten
 • Beheersing van de Engelse taal is een vereiste, met de bereidheid om Nederlands te leren
 • Inwoner van de EU/EEA of op een andere wijze gerechtigd om in Nederland te wonen en werken (bijvoorbeeld met ‘zoekjaar hoogopgeleiden’ verblijfsvergunning)

Ronde 1: AT Osborne

Introductie 

Adviesbureau AT Osborne uit Baarn draagt met duurzame oplossingen bij aan de inrichting van de leefomgeving. Honderdvijftig managers en consultants zijn actief rond de thema’s toekomstbestendige infrastructuur, gezonde samenleving en duurzame leefomgeving.

 

Presentatie 

Benieuwd naar het adviesvak? Wij vertellen jou alles over het werk van een adviseur op complexe projecten en hoe je daar impact maakt.
Ontdek met ons waar jouw voorkeur ligt, bij strategische opgaven of meer de focus op de inhoud? Kortlopende klussen of juist niet? Kortom, hoe wil jij je ontwikkelen? Aan de hand van voorbeelden bespreken we jouw verschillende carrière paden.

 

Wie zoeken we?

Interesse voor projecten in fysieke leefomgeving, energiek, ambitieus, politiek-bestuurlijke sensitiviteit, en een scherpe, analytische blik waarmee je over grenzen van jouw expertise heen kijkt.
Een master (of al afgestudeerd in de richting van) Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Recht, Civiele Techniek, Bouwkunde, Gezondheids-wetenschappen, Geografie, Planologie, Sustainability, of vergelijkbare studie-achtergrond.

Ronde 2: IG&H

Introductie

IG&H een leading technology consultant die organisaties helpt met hun digitale business transformaties. Dit doen wij door het combineren van data, tech solutions en diepe sector expertise: Retail, Healthcare, Financial Services. Als consultant doorlopen wij projecten van advies tot en met de implementatie. Dat doen wij door het leveren van services op het gebied van: strategy, digital experience en low-code technologieën. Of het nu gaat om een strategisch vraagstuk of het bouwen van een applicatie of IT-solutions, IG&H heeft alle benodigdheden voor een succesvolle end-to-end transformatie.

 

Onze presentatie

Tijdens onze presentatie gaan we in op IG&H als organisatie en de sectoren waarin wij actief zijn. Daarnaast zullen we meer vertellen over de verschillende vormen van consultancy binnen onze organisatie, de transformatie projecten die wij doen bij klanten, onze positie op de markt en onze way of working “Make Strategy Work”.

 

Wie zoeken we?

Enthousiaste jonge professionals die vooruitkijken. Met een open blik, doelgerichte visie en flinke dosis energie zetten wij ons in voor uitdagende projecten bij organisaties waar we trots op zijn. We draaien op volle toeren mee in de organisatie van de opdrachtgever. Samen komen we in beweging om vernieuwing, verandering of verbetering tot stand te brengen.

Ronde 2: Berenschot

Introductie

Als onafhankelijk organisatieadviesbureau staan wij midden in de samenleving. Wij zien een Nederland dat altijd in ontwikkeling is. Zowel sociaal als organisatorisch verandert er veel. Al meer dan tachtig jaar volgen wij deze ontwikkelingen op de voet en werken we aan een vooruitstrevende samenleving. Daarbij staan we voor duurzaam advies en de implementatie hiervan. Altijd gericht op vooruitgang én echt iets kunnen betekenen voor mensen, organisaties en de maatschappij. ​

Wij geloven dat je, om goed werk te kunnen leveren, ruimte nodig hebt om je eigen pad te kunnen bewandelen, uiteraard met de nodige kaders. Onze platte organisatie geeft je die ruimte. Samen met collega-adviseurs werk je aan mooie opdrachten, met alle ruimte voor jouw eigen input en inzichten. De mening van een trainee is voor ons namelijk net zo interessant als die van een senior consultant.

Bij Berenschot werken allemaal slimme mensen met een duidelijke mening, maar wel vanuit stevige kennis en professionaliteit. Naast de serieuze inhoud is er veel ruimte voor humor, gezelligheid en leuke activiteiten, zoals borrels, werkoverleggen op bijzondere locaties en af en toe een weekend samen weg.

Wil jij mooie opdrachtgevers uit het bedrijfsleven of de publieke sector adviseren over uiteenlopende zaken? Wil je profiteren van een organisatie die veel vrijheid biedt, maar ook de mogelijkheid tot samenwerking binnen hechte (project)teams? Vind je het belangrijk om met je werk een maatschappelijke bijdrage te leveren? Dan is werken bij Berenschot iets voor jou!

 

Onze presentie 

Wil je weten hoe het is om als consultant bij Berenschot te werken aan actuele en maatschappelijke thema’s? Ben je benieuwd naar het traineeship van Berenschot en de manier waarop wij willen bijdragen aan jouw ontwikkeling?

We vertellen je er graag alles over in onze presentatie! Ook nemen we je mee in een klantcase waar we recent aan gewerkt hebben.

 

Wie zoeken we?

Berenschot is een verzameling van persoonlijkheden en achtergronden. Wat ons verbindt is onze drive, maatschappelijke betrokkenheid en de wens om echte impact te maken met ons werk. Dit zoeken we ook in nieuwe collega’s. Evenals een flinke dosis energie en enthousiasme, gecombineerd met nieuwsgierigheid en de ambitie om je te ontwikkelen in het adviesvak.

We hanteren een actief beleid om te komen tot een divers personeelsbestand waarin iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, welkom is en zich welkom voelt.

Ronde 2: Möbius

Introductie

Möbius is een consultancy bureau dat zowel in de private als publieke sector opereert en hier werkt aan diverse veranderopgaven. Möbius is een platte zelfsturende organisatie, waarin iedereen de kans heeft om een eigen bijdrage te doen aan de groei van het bedrijf.

 

Onze presentatie

Möbius is een organisatie die werkt volgens holacratische principes. Zelfsturing en gelijkwaardigheid van alle collega’s staan hierin hoog in het vaandel. Maar hoe werk je als consultant in een zelfsturende organisatie? Welke kansen en dilemma’s komen daarbij kijken? Hoe kun je je ontwikkelen in zo’n organisatie? In deze sessie geven we je antwoord op deze vragen en gaan we graag met jou in gesprek.

 

Wie zoeken we?

We zoeken verschillende profielen. Daarbij is het met name belangrijk dat het kritische, enthousiaste, ondernemende mensen zijn die graag maatschappelijke impact willen maken. Waarden als autonomie, flexibiliteit en transparantie passen goed bij Möbius.

 

Qua studieachtergrond zijn we geïnteresseerd in de volgende opleidingen (of vergelijkbaar):

Bestuurskunde, organisatiewetenschappen, technische bedrijfskunde, bedrijfskunde, supply chain management, managementwetenschappen,

Ronde 2: WeCreate Consulting

Introductie

Met een achtergrond in subsidieadvies levert WeCreate Consulting diensten op het gebied van strategie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid, organisatie-en veranderingsvraagstukken.

Vanuit onze kennis van arbeidsmarktprojecten maken we de koppeling tussen subsidies, mensen en innovatie. In een snel veranderende wereld moet je als organisatie met innovatie aan de slag. En dat vraagt om aandacht voor techniek én medewerkers. Met onze expertise op deze drie gebieden, helpen we organisaties in het binnen- en buitenland grip te krijgen op de gewenste verandering.

Als ambitieus en verfrissend adviesbureau brengen we plannen in de praktijk en helpen we concreet bij het transformeren van organisaties.

 

Onze presentatie

Technologische veranderingen zorgen voor turbulente tijden bij industriële organisaties. Mede door de exponentiële groei van computerkracht wordt er in de wereld van technologie en automatisering steeds meer mogelijk. Organisaties proberen in te spelen op deze ontwikkelingen, maar kunnen de snelheid ervan beperkt aan. Toch moeten organisaties het proberen, omdat WeCreate gelooft dat ‘stoppen met innoveren betekent ophouden te bestaan’. Uit de wetenschap blijkt dat 75% van het succes van technologische veranderingen afhangt van sociale innovatie. Samenvattend komt dat erop neer dat (het gedrag van) mensen op de werkvloer bepalend zijn voor het succes van verandering. Leidinggevenden spelen daarbij een belangrijke rol. In deze presentatie vertellen we je meer over technologische veranderingen en welke rol de leidinggevende daarin kan spelen.

 

Wie zoeken we?

We zoeken ondernemende consultants die goed kunnen plannen en organiseren. Achtergronden in bedrijfskunde, bestuurskunde, organisatiewetenschap, duurzame inzetbaarheid, HRM, leren en ontwikkelen, verandermanagement en arbeidsmarktbeleid zijn welkom

Ronde 3: Boer & Croon

Introductie

Every challenge, lasting results. That is the guarantee of Boer & Croon. We bring people and organizations to the next level. Through decisiveness, and above all, through teamwork. We are not detached advisors at all, but impassioned team members. We achieve more together.

 

Why Boer & Croon?

Boer & Croon gives way to experienced leadership and young talent. We form a special group with exceptional qualities. There is a flat culture at Boer & Croon where everyone likes to think together. We are looking for specific knowledge with an emphasis on personality

 

Boer & Croon Culture

Everyone at Boer & Croon is socially strong and possesses a healthy dose of organizational knowledge. There is a horizontal culture at Boer & Croon where everyone is happy to share ideas with each other. Within our company, we also have an eye for each other. We are open, friendly, and involved: the ideal sparring partner in business and a social facilitator. We love in-depth analyses and partying.

‘’As a Young Executive you can make the difference’’

Are you motivated to improve organizations and learn new things every day? Then you will feel right at home with us. We like involved and driven people. We always try to be that ourselves. We believe that you learn the most when you gain direct practical experience. In the Young Executive program, you will complete challenging assignments and also follow the extensive Management Development program with training in soft and hard skills, intervision and coaching.

 

At Boer & Croon, you are allowed to dive straight into the deep end. We immediately entrust you with challenging assignments that give you a high degree of independence. You make the difference. Together with your client, you create solutions and ways to realize them. Whatever you come up with, you will also implement and execute yourself.

 

Each assignment is related to one of our Solutions and falls into one of these four areas:

•           Project Management

•           Process Management

•           Interim Management

•           Advice

 

Do you have what it takes?

 

Onze presentatie

We zullen iedereen een inkijkje geven in het dagelijks leven van een Young Executive bij B&C. Zullen ook een voorbeeld geven van een real life probleemstuk waar iemand tegenaan loopt. En we willen de tijd nemen om iedereen echt met B&C kennis te laten maken door het beantwoorden van vragen.

 

Wie zoeken we?

Slimme, jonge en ambitieuze mensen die naast een hoog IQ ook een hoog EQ hebben (empatisch vermogen). Iedereen is business sense minded en sociaal. Hierdoor is men bereid om in verschillende organisaties te werken. We zijn op zoek naar starters met bijvoorbeeld een studieachtergrond in finance, bedrijfskunde, supply chain en/of strategie.

Ronde 3: VertX

Introductie

VertX is een jong, nuchter en vooral gedreven consultancybureau. Wij staan voor transparantie en hebben een echte aanpakkersmentaliteit. Bij ons geen ellenlange verhalen, wij zijn efficiënt en doeltreffend. Samen met jou streven we naar een verbeterde klantreis, compliant dienstverlening, of efficiëntere processen en stomen we jou klaar om zelf de verbetering voort te zetten.

 

Wij zijn een flexibele en creatieve club die geen data- of procesuitdaging uit de weg gaat. Wij proberen daarbij niet alles zelf op te lossen maar zetten hier ook geregeld ons netwerk voor in.   

 

Onze presentatie 

In deze showcase nemen we jullie graag mee in de wereld van data. Joppe Stins en Lucas de Lange geven een praktijkvoorbeelden van de projecten waar zij aan hebben gewerkt en introduceren op een laagdrempelige manier hoe Power BI, ‘s werelds meest gebruikte data visualisatie tool, werkt. Na een korte intro gaan op een interactieve manier met elkaar aan de slag om inzichten uit data te krijgen.

 

We ronden onze presentatie af met de  mogelijkheden voor traineeships binnen het data én BPM en change team.

 

Ronde 3: Young Colfield

Introductie

Ben jij geïnteresseerd in projectmanagement en/of consultancy? Maar ben je nog erg op zoek naar wat voor soort organisatie en omgeving nou precies bij jou past? Kom dan langs bij Young Colfield tijdens de Consultancy Day!

 

In ons Talent Program vervul je in twee jaar gemiddeld drie à vier opdrachten van circa zes tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als project manager en/of consultant. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill trainingen (zoals Scrum, Agile en Consultancy Skills) als softskill trainingen (zoals Conflicthantering, Boksen als spiegel voor gedrag en Persoonlijk leiderschap). Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit zeven andere trainees, waar je een hechte band mee opbouwt!

 

Klik op de volgende link voor meer informatie over het programma: https://www.youngcolfield.nl/talent-program.

Ronde 3: Riverwise

Introductie

Riverwise is een snelgroeiend strategy consultancybureau gericht op groeistrategie. Wij creëren groei waar we kansen zien. Dit doen we zowel bij marktleiders als challengers. Met een focus op impact, een sterk inhoudelijke aanpak en een no-nonsense houding. Nieuwe sectoren verkennen we graag, maar we zijn insiders in zorg, media en finance. Wij verschillen in de aanpak van de traditionele consultants omdat wij zowel adviseren als realiseren. Bij ons blijft het niet bij het geven van een advies, maar we blijven ook betrokken bij het implementeren ervan om zo de impact binnen het bedrijf ook echt te realiseren.

 

Onze presentatie

In de presentatie geven wij je een inkijkje in hoe wij binnen ons bedrijf te werk gaan. We laten je zien hoe wij op onze eigenwijze en net andere manier dan de grote corporates met onze projecten aan de slag gaan. Ook komen er verschillende voorbeelden van projecten langs die laten zien hoe wij vervolgens onze ideeën hebben weten te realiseren tot iets wat echt impact heeft gemaakt binnen een bedrijf. 

 

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar aanstormend talent om samen met ons verder te bouwen aan de groei van  Riverwise. Mocht je al bezig zijn met je oriënteren op je vervolgstap voor na je master is het zeker leuk om onze presentatie te volgen om te kijken of de werkwijze van Riverwise misschien ook iets voor jou is.

Ronde 4: Nautus

Introductie

Gemeenten staan voor uitdagende maatschappelijke vraagstukken. Daarin gaat het om mensen en hun deelname aan de samenleving. Vraagstukken die zich afspelen in een uitermate complex krachtenveld. Opvattingen en belangen lopen uiteen, tijd en middelen zijn beperkt en steeds worden er nieuwe verwachtingen geprojecteerd. Er is een continue noodzaak en urgentie om te veranderen. Nautus versterkt gemeenten bij het realiseren van succesvolle veranderingen. 

 

Onze presentatie 

Nautus versterkt gemeenten bij het aanpakken van complexe vraagstukken. Wij beschouwen iedere opdracht als uniek en zoeken binnen onze opdrachten naar intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers. In de presentatie laten we aan de hand van concrete opdrachten zien hoe we dat doen en geven we een kijkje in de waarden die ons streven naar kwaliteit en duurzaamheid drijven.

 

Wie zoeken we? 

Nauturianen zijn ambitieus, ondernemend en communicatief vaardig. Wij werken graag samen, met andere Nauturianen en met een opdrachtgever. Wij zijn ons bewust van de rol als extern adviseur en werken vanuit sterke organisatiewaarden: betrokkenheid, veranderkracht en creativiteit.

Nauturianen zijn slim, inhoudelijk sterk en hebben 'de boel' op orde. Wij willen graag leren en onszelf ontwikkelen en zijn daarom kritisch participerend, stellen scherpe vragen en kijken verder. Ook naar onszelf.

Ronde 4: SeederDeBoer & Hieroo

Onze presentatie

Bij Seeder de Boer en Hieroo begon onze reis over Diversiteit en Inclusie ongeveer 2 jaar geleden. In die twee jaar hebben wij in verschillende groepen bewustzijnssessies doorgemaakt waarin wij stil hebben gestaan bij het onderwerp. Hierin spraken wij over wat het onderwerp voor individuen betekend, maar ook hoe wij dat zien bij Seeder de Boer en Hieroo. Wij deelden met elkaar waarvoor we ons schamen en waar we trots op zijn. Dit onderwerp komt terug in verschillende onderdelen van de traineeships en zullen wij daarom ook terug laten komen in de bedrijfspresentatie.

 

Wie zoeken we?

Bij Hieroo zoeken wij: 

 • Iemand met een afgeronde HBO- of WO-opleiding. Wij staan voor elke studierichting open.

 • Een scherpe en analytische blik, gericht op verbeteringen en veranderingen binnen organisaties.

 • Een starter die niet bang is om zichzelf te laten zien, die durft te doen en vrij kan denken: jouw bijdrage is essentieel!

 • Een frisse toevoeging aan ons team, die verscheidenheid brengt binnen Hieroo, nieuwe ideeën kan inbrengen en betrokken is. Uiteindelijk kunnen we alleen samen complexe verbeteringen realiseren.

 • Een nieuwsgierig en leergierig persoon, die ervoor open staat om zichzelf te ontwikkelen.

 • Omdat wij dé lokale consultant zijn, zoeken we iemand die duidelijke affiniteit heeft met de betreffende stad waarvoor die solliciteert.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden: betrokken, oprecht, doen, vernieuwend en vrij? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Hieroo collega!

 

-----------

 

Bij SeederDeBoer zoeken wij:

 • Iemand met een afgeronde universitaire master en maximaal 2 jaar werkervaring. Er is plek voor mensen met uiteenlopende studieachtergronden. Hierbij is affiniteit met of interesse in bedrijfskunde, organisatiewetenschap, economie, finance, medische wetenschappen, econometrie, data science en/of rechten is een pré.

 • Je bent energiek, nieuwsgierig en hebt een positief kritische instelling. 

 • Je bent ondernemend, je wilt je graag verder ontwikkelen en je kan goed contact leggen met anderen.

 • Je bent communicatief sterk, sensitief, sociaal vaardig en hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Je kunt goed zelfstandig werken.

 

Herken jij jezelf in onze kernwaarden: mensenwerk, essentie, vrijdenken, integriteit, vakmanschap en doen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe SeederDeBoer collega!

Ronde 4: Qompas

Introductie

Qompas helpt studenten en starters bij het maken van een weloverwogen carrièrekeuze. Op Qompas CarrièreStart kun je via uitgebreide presentaties en een overzicht van actuele startfuncties bekijken welke mogelijkheden jij als starter binnen verschillende organisaties hebt. Ook is het mogelijk om verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Onze online SollicitatieTools helpen je optimaal voor te bereiden op alle onderdelen van het sollicitatieproces. Verder zijn er business courses, inhousedagen, traineeships, startfuncties en stages te vinden in de evenementenkalender. Jij bent als eerste op de hoogte van alle relevante deadlines.

Tijdens de Utrecht Consultancy Day zullen onze Talent Coaches alle studenten voorzien van een gratis cv-check, waarbij wij persoonlijke tips geven voor jouw cv. Hiervoor is het handig als je je cv (digitaal) meeneemt.

Een succesvolle sollicitatie start bij JOU! Kijk voor meer informatie op carrierestart.qompas.nl.

Ronde 4: &samhoud

Introductie

‘Together we build a brighter future’. Vanuit deze visie is &samhoud 32 jaar geleden opgericht en helpen wij organisaties om echte doorbraken te realiseren, business doelen bereiken, visie en strategie ontwikkelen, doorleven en implementeren en gedrag blijvend veranderen.

Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van veranderprocessen. In combinatie met creativiteit en innovatie komen we samen met de klant tot de beste oplossingen. &samhoud werkt voor aansprekende klanten op strategische vraagstukken.

Om de beste resultaten te realiseren voor onze klanten werken we regelmatig samen met onze zusterbedrijven in Rotterdam (&ranj, gespecialiseerd in serious games en gamification) en in Amsterdam (&samhoud creative tech, voor creatief technologische oplossingen).

De kruisbestuiving tussen consultancy, gamification en technologie zorgt voor een ongewone aanvulling op onze klantaanpak en projecten.

We hebben veel oog voor onze mensen en stimuleren ontwikkeling door leerdagen, opleidingweken, peergroup intervisie, frequente feedback en ‘coaching on the job’. Het meest bijzondere aan &samhoud zijn de mensen. We herkennen onszelf in dezelfde visie en waarden, die energiek en verbindend zijn.

De cultuur bij &samhoud laat zich het beste omschrijven door de waarden: intensiteit, authenticiteit, vriendschap en joy.

Wil jij klanten op weg helpen met hun strategische uitdagingen vanuit het gedachtegoed dat het succes in menselijk gedrag ligt en bijdragen aan ons hogere doel: ‘together we build a brighter future’? Dan is &samhoud de werkgever voor jou!

 

Onze presentatie

De sleutel voor het succes van organisatie ligt in het gedrag van mensen. Toch zoeken leiders de oplossing voor strategische vragen vaak ik structuur, systemen en processen. Maar de magische vraag is: welke gedragsverandering is nodig om kansen te vergroten en risico’s te beperken?

Onze filosofie is dat het oplossen van strategische vragen onlosmakelijk verbonden is met gedrag. Dat vraagt om een ongewone aanpak. Een aanpak waarin diepgaande kennis van de business én gedrag wordt gecombineerd. Een aanpak die inspireert en verbindt. Ongewoon, maar ook ongewoon effectief.

Wij nemen je bij de training van &samhoud mee in die aanpak. We laten je zien hoe wij onze aanpak gebruiken bij onze klanten en helpen jou op basis van ons ‘gedragsboom’ model de strategische uitdaging van jullie klanten te definiëren, de gedragingen die hieraan ten grondslag liggen te begrijpen en hoe je die gedragingen kunt beïnvloeden om het gewenste resultaat van de klant te behalen.

 

Wie zoeken we

Wij gaan voor een ‘brighter future’ en geloven dat door inspiratie en verbinding we een positieve verandering kunnen brengen. Onze collega’s zijn te herkennen aan onze waarden: intensiteit, authenticiteit, vriendschap en joy.

We halen het uiterste uit onszelf en anderen, we durven ongewoon te zijn, geloven in de kracht van diversiteit en complementariteit, we hebben oprechte aandacht en genieten samen van de grote en kleine dingen.

Banner UCD 111881140273