Solliciteren

Deadline 14 oktober!

 

Heb jij affiniteit met maatschappelijke impact, wil je je inzetten voor de duurzame ontwikkeling van onze samenleving en wil je jouw kennis opgedaan in jouw studie inzetten en je verbreden binnen het adviesvak? 

  

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Solve werk je op vrijwillige basis ongeveer 8 uur per week aan het uitvoeren van adviesopdrachten. Dit gebeurt in interdisciplinaire teams. Je krijgt de kans om jouw kwaliteiten in te zetten voor organisaties die net als jij maatschappelijke impact een voorwaarde vinden van ondernemerschap. De focus ligt op het helpen van deze organisaties door degelijk advies, maar daarnaast op jouw persoonlijke ontwikkeling én het opbouwen van een professioneel en persoonlijk netwerk. Zo hebben we een uitgebreid intern opleidingstraject, krijg je trainingen van onze partners en wordt je elk project gecoacht door een ervaren ondernemer of bestuurder. Zo ontwikkel jij jezelf!

 

Iets voor jou?

Bij Solve Consulting is elke studierichting gewild, zolang je als student nieuwsgierig, ambitieus, ondernemend, minimaal in het 2e jaar van je wo-studie bevindt of je een pre-master volgt en je een echte teamspeler bent met 8 uur in de week beschikbaar.

Solliciteren voor consultant

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Upload hier je CV
Upload hier je motivatie
Upload hier je cijferlijst
In het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens moeten wij je toestemming vragen voor het bewaren van jouw gegevens. Deze gegevens gebruiken wij alleen voor het verwerken van jouw sollicitatie. Vink dit vakje aan om hiermee akkoord te gaan:
Momentje...

Bedankt voor je sollicitatie! Je hoort snel van ons.