Training Deloitte

28 februari 2023

Op dinsdag 28 februari zijn de consultants en bestuursleden van Solve langs geweest bij Deloitte in Rotterdam voor een Business Chemistry training. Vooraf hadden de deelnemers allemaal een persoonlijkheidstest ingevuld, waarbij iedereen werd ingedeeld in een van de vier types: Guardian, Driver, Pioneer of Integrator. Tijdens de training werd theorie over de verschillende types afgewisseld met interactieve momenten waarbij verschillende opdrachten moesten worden uitgevoerd. Als laatste werd de groep opgesplitst in vier groepen met dezelfde types en gingen ze samen aan de slag met het voorbereiden van een business trip voor de groep waar ze het meest van verschilden.

 

Na afloop ging elke groep haar vakantie plan pitchen aan de groep waar ze het meest van verschilden, waarbij ze ook rekening moesten houden met de presentatie stijl van hun tegenovergestelde type. Dit zorgde voor erg grappige en leerzame inzichten in elkaars gedrag en voorkeuren, waardoor we veel hebben geleerd over hoe we als team optimaal kunnen samenwerken. 

 

 

Na afloop kregen we nog een rondleiding door het gebouw en hebben we een bezoekje gebracht aan het waanzinnige uitzicht vanaf de 44e verdieping. Uiteraard werd de middag afgesloten met een gezellige borrel waarbij de consultants vragen konden stellen aan de werknemers Deloitte. Wij willen Marije, Matthijs en Marjolein ontzettend bedanken voor de samenwerking!