Solve Consultants Startevent

Solve Landelijk | 30 oktober 2021

De consultants zijn van start! Zaterdag 30 oktober hebben we het start-event voor alle student-consultants gehouden in Delirium cafe, Amsterdam. Hier hebben we alle consultants welkom geheten in de organisatie en ze overladen met informatie. Na deze dag zijn ze klaar om aan de start te gaan! 

 

De dag begon met een stukje geschiedenis van Solve om beter te begrijpen waar we nu staan. Dit werd ingeleid door de landelijke voorzitter. Hij heeft uitgelegd waar we nu staan en wat belangrijke punten voor ons zijn dit jaar. Daarna heeft het hele landelijke bestuur zich voorgesteld. Gedurende de dag hebben alle consultants een professionele foto kunnen laten maken bij onze fotografe. 

 

De consultants zijn ook meteen in het diepe gegooid met een SDG training van SDG Nederland waarbij ze een case moesten oplossen over de afweging tussen verschillende SDG-doelen. Hier werd meteen al fanatiek mee aan de slag gegaan en we waren onder de indruk van alle oplossingen waar iedereen al zo snel mee kwam, dat belooft wat voor de rest van het jaar! 

 

Het serieuze programma eindigde met de verwachtingen voor het komende jaar en welke trainingen en events er allemaal op het programma staan voor de consultants. Natuurlijk hebben we de dag nog gezellig afgesloten met een borrel, we waren ten slotte niet voor niks in een cafe!