Training Wecreate

Solve Utrecht | 29 november 2023

Op 29 november werden we verwelkomd op het kantoor van Wecreate om een training te volgen over adviesvaardigheden. De training werd gegeven door Martine Tisanovic en Fenna Poot. Tijdens deze training kwam zowel theorie, literatuur als de toepassing in de praktijk naar voren. Hiermee kregen we een kijkje in de wereld van consultancy.

 

Tijdens de training leerden onze consultants en bestuursleden over de verschillende soorten consultants die er bestaan en hoe er hiertussen het beste evenwicht kan worden gevonden. Daarnaast leerden ze ons over de beste manier van vragen stellen. Vaak is het probleem waar bedrijven mee aankomen namelijk niet het daadwerkelijke achterliggende probleem. Na de training stond er een borrel voor ons klaar waar iedereen onder het genot van een drankje elkaar beter kon leren kennen. 

 

Een erg leuk feitje is dat Fenna Poot vorig jaar consultant was bij Solve Consulting en sinds februari in dienst is bij Wecreate! Ze werkt al bijna een jaar met veel plezier bij Wecreate als werkstudent.

 

Bedankt Wecreate voor de geslaagde training!