SOLVE Consulting

Actief worden bij SOLVE?
Kijk hieronder hoe jij samen met ons social impact kunt maken!


 

Landelijk bestuur

De recruitment voor het landelijk bestuur van SOLVE is inmiddels gesloten.

Kijk hieronder voor meer informatie of mail naar hr.landelijk@solve-consulting.nl

Stedelijk bestuur

De recruitment voor de stedelijke besturen is gesloten.

Hieronder vind je meer informatie over de stedelijke besturen bij SOLVE!

Consultant

De recruitment voor consultants is momenteel gesloten in alle steden. Wel geïnteresseerd? Mail dan voor de mogelijkheden naar een van de steden.

Interesse? Onderstaand vind je meer informatie.

Parttime landelijk bestuur

Als landelijk bestuur zet je je in voor de gehele organisatie


Als landelijk bestuurder bij SOLVE ben je coördinator van een lopend consultancy bureau. Als onafhankelijk en overkoepelend landelijk bestuur probeer je samen met de stedelijke besturen de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Je zet je in voor groei, visie en strategieën van SOLVE. Je bent de spil van de organisatie, waardoor je de uitdaging hebt om met veel mensen samen te werken. Je houdt contact met de stedelijke besturen en komt in aanraking met de grote partners van SOLVE. Je bent vrij in het volgen van interessante trainingen en kunt zelfs je eigen evenementen organiseren. Daarnaast ben je flexibel om invulling te geven aan je eigen taken en verantwoordelijkheden en de richting van SOLVE als organisatie.
Het landelijke bestuur bestaat uit vier functies: voorzitter, marketing & finance, HR & events en externe betrekkingen. Benieuwd naar welke taken en verantwoordelijkheden bij deze functies horen en ben je komend jaar 12 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met hr.landelijk@solve-consulting.nl voor meer informatie.Parttime stedelijk bestuur

Als stedelijk bestuur run je een eigen consultancy organisatie

Een bestuursjaar bij SOLVE biedt studenten de kans om zichzelf te ontwikkelen in teamverband en tegelijkertijd social impact te maken. Je haalt uitdagende opdrachten bij non-profits en sociale ondernemingen binnen, recruit maatschappelijk betrokken studentconsultants, onderhoudt contacten met veel verschillende organisaties en bent verantwoordelijk voor het behouden en versterken van het SOLVE netwerk in een stad. En dat alles met één doel: het maken van social impact!

Ben je maatschappelijk betrokken, ambitieus en heb je affiniteit met consultancy? Wil jij graag social impact maken en samenwerken in een hecht team? Zoek jij een nieuwe uitdaging naast je studie of heb je volgend jaar een tussenjaar? Dan is een parttime SOLVE bestuursjaar (20 uur per week) iets voor jou!

Amsterdam: hr.amsterdam@solve-consulting.nl
Rotterdam: hr.rotterdam@solve-consulting.nl
Utrecht: hr.utrecht@solve-consulting.nl

Na Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, breidt SOLVE uit naar NIJMEGEN!

Ben (of ken) jij een Nijmeegse universitaire student die:

• graag sociale impact wil maken;
• geïnteresseerd is in consultancy;
• een nieuwe vestiging zelf zou willen opstarten?

Dan zoeken wij jou!


Sinds de oprichting in 2007 in Rotterdam is SOLVE in 2013 uitgebreid naar Amsterdam en in 2014 naar Utrecht. Inmiddels hebben wij in deze steden al meer dan 100 projecten succesvol afgerond, dus is het tijd voor een nieuwe uitdaging om nog meer social impact te kunnen maken; uitbreiding naar de door de Europese commissie verkozen ‘Green Capital 2018’ van Europa: Nijmegen!

Lijkt het jou leuk om per direct mee te helpen aan het opstarten van SOLVE Nijmegen, om vervolgens met je eigen (parttime) bestuur in de zomer van 2018 van start te gaan? 

Bekijk dan voor meer informatie onderstaande brochure en stuur bij interesse (of vragen) voor 5 maart een mailtje naar voorzitter.landelijk@solve-consulting.nl

Consultant worden bij SOLVE?

Neem contact op
Ben jij maatschappelijk betrokken, ambitieus en heb je affiniteit met consultancy?

SOLVE biedt studenten de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen en leidt ze op tot sociaal bewuste young professionals. Consultant zijn bij SOLVE betreft een vrijwilligersfunctie waarbij je de mogelijkheid krijgt om in projectteams te werken aan praktische vraagstukken van onze opdrachtgevers en volgt trainingen & workshops. Hierin word je begeleid door experts vanuit de universiteit & het werkveld en word je onderdeel van een hechte community. Elke maand vindt er een gezellige community meeting plaats en bieden wij een training aan van één van onze gerenommeerde corporate partners. Bij SOLVE Consulting is elke studierichting gewild, zolang je als student nieuwsgierig, ambitieus, ondernemend, minimaal in het 2e jaar van je wo-studie bevindt en je een echte teamspeler bent. Op dit moment telt SOLVE Consulting 75 consultants. Deze houden zich vrijwillig gemiddeld 8 uur per week bezig met SOLVE.

De volgende recruitment periode voor nieuwe consultants zal rond de zomer weer plaatsvinden. Ben je enthousiast om samen met een team consultants social impact te maken? Houd de social media kanalen en onze website dan goed in de gaten voor de aanmeldingsdatum! Stuur tegen die tijd een mailtje naar de desbetreffende stad met jouw CV, cijferlijst en motivatie!

Amsterdam: hr.amsterdam@solve-consulting.nl
Rotterdam: hr.rotterdam@solve-consulting.nl
Utrecht: hr.utrecht@solve-consulting.nl