Consultancy Carrousel 2020

adminSOLVE Insights0 Comments

Afgelopen woensdagavond 10 juni vond de Consultancy Carrousel van SOLVE Utrecht plaats. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement maar door de huidige situatie vond het dit jaar online plaats. De Consultancy Carrousel heeft als doel studenten kennis te laten maken met verschillende consultancy organisaties en hen meer te leren over het werk van een consultant.

De avond begon om 20.00 uur met een plenaire opening waarin SOLVE en de deelnemende organisaties zichzelf kort voorstelde. Daarna zijn we twee keer in groepjes uiteengegaan naar verschillende ‘breakout rooms’. De organisaties vertelde hier meer over zichzelf en het werken als consultant. Daarnaast waren de verschillende rooms bedoelt als Q&A, waarin de studenten antwoorden kregen op al hun vragen. Hierna hebben we de avond plenair afgesloten en was er nog de mogelijkheid voor de studenten om hun laatste vragen te stellen tijdens de virtuele borrel.

We zijn erg tevreden hoe de avond is verlopen. Het was een geslaagde (online) Consultancy Carrousel 2020! Accenture, AT Osborne, Möbius en SeederDeBoer hartelijk bedankt voor jullie deelname!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *