Training OpMorgen

Marketing_SolveSOLVE Insights0 Comments

Vorige week vrijdag hebben we met een groep studentconsultants uit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam een training gekregen in communicatiestijlen. Bij het jongtalentenbureau OpMorgen hebben Charlotte en Robin, twee jonge adviseurs in opleiding, ons meer verteld over vier verschillende manieren waarop mensen communiceren. Aan de hand van een test en meerdere voorbeelden hebben we inzicht gekregen in welke communicatiestijl het meest bij ons past en hoe deze stijl tot uiting komt in het werkende leven. We hebben geleerd ook communicatiestijlen van een ander te herkennen om zo dichter bij elkaar te komen en effectiever te communiceren. Het was een ontzettend interessante training die we direct toe kunnen passen, onder andere bij het samenwerken aan de opdrachten voor SOLVE.

Aan het eind van de dag konden we aansluiten bij de gezellige vrijdagmiddagborrel en hebben we kennis gemaakt met de andere adviseurs in het team. Bedankt OpMorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *