Nieuw bestuur Landelijk 2018/2019

adminSOLVE Insights0 Comments

Nieuw bestuur Landelijk 2018/2019

Het nieuwe landelijke bestuur van SOLVE Consulting is bekend en bestaat uit Matthias Qasim als voorzitter, Anne Langermans in de rol van HR & Events en Siavash Kouros in de functie van Marketing & Finance. Elk van deze drie heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en ervaringen, wat het tot een goede combinatie van perspectieven brengt. Zo hebben Matthias en Siavash al veel kennis opgedaan bij SOLVE Consulting Amsterdam en hopen zij dat komend jaar in te kunnen zetten op landelijk niveau. Anne zal het bestuur van een frisse blik voorzien, door aan haar eerste jaar bij SOLVE te gaan beginnen. Zij hoopt vooral haar bijdrage te leveren aan de steeds groeiende community van SOLVE Consulting.

Onze missie dit jaar is het maximaal ontwikkelen van consultants terwijl de samenleving er ook van profiteert”. Naast de ontwikkeling van consultants zijn andere doelen voor komend jaar het laten groeien en behouden van de uniformiteit binnen de organisatie en het uitbreiden van SOLVE Consulting.

Mocht u het landelijk bestuur willen bereiken? Mail naar: landelijk@solve-consulting.nl

Matthias Qasim
Ik ben Matthias, de nieuwe voorzitter van het landelijk bestuur 2018/2019.  Een bestuurskundige en op dit moment bezig met een master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrij Universiteit van Amsterdam. Afgelopen jaar heb ik gewerkt als sales adviseur bij energieleverancier Vandebron. Daarnaast hielp ik Rijkswaterstaat, BAM Infra en ProRail via SOLVE Consulting met een project voor het creëren van een afvalvrije bouwplaats op station Driebergen-Zeist. Dit jaar ga ik een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van SOLVE Consulting door mijn studie- en werkachtergrond, netwerk en passie voor maatschappelijke vraagstukken maximaal in te zetten.

Siavash Kouros
Mijn naam is Siavash Kouros, 24 jaar en student politicologie. Ik ben twee jaar geleden bij SOLVE Consulting Amsterdam begonnen als consultant waar ik heb gewerkt aan een zero-waste project voor de RAI. Het jaar erop begon ik als Marketing & Finance in Amsterdam en daar heb ik mezelf erg goed kunnen ontwikkelen. Na het evalueren van een bestuursjaar blijft men vaak achter met een gevoel dat het veel beter kon met de kennis die is opgedaan tijdens dat jaar. Ik ben blij dat ik de kans heb om die kennis te kunnen inzetten om de gehele organisatie daarvan te laten profiteren.

Anne Langermans
Ik ben Anne Langermans, een 21-jarige psychologie studente. Dit jaar ga ik de functie HR & Events op mij nemen in het landelijk bestuur van SOLVE Consulting, een organisatie waar ik een paar maanden geleden pas mee in aanraking ben gekomen. Ik ben enthousiast geworden door de verschillende projecten, studenten en achtergronden die binnen SOLVE een rol spelen. Ondanks dat ik nog niet eerder werkzaam ben geweest bij SOLVE, hoop ik juist daardoor met een frisse blik deze organisatie te laten groeien en de studenten onderling met elkaar te kunnen verbinden. Ik hoop hierbij mijn sociale studieachtergrond in te kunnen zetten, met als resultaat een bruisend jaar voor SOLVE Consulting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *