Nieuw bestuur Utrecht 2018/2019

adminSOLVE Insights0 Comments

Nieuw bestuur Utrecht 2018/2019

Na een succesvol jaar is het tijd voor ons om het stokje over te nemen van het vorige bestuur. Na onze eerste bijeenkomst klikte het al snel goed tussen ons en we hebben dan ook het eerste bestuursweekend al in de planning staan! Opvallend is dat ieder bestuurslid vol met creatieve en ambitieuze ideeën zit, voordat we überhaupt officieel van start zijn gegaan. Komend jaar willen wij die ambitieuze ideeën gebruiken om meer organisaties te kunnen ondersteunen bij het creëren van social impact en tegelijkertijd maatschappelijk betrokken studenten (verder) te ontwikkelen in hun rol als consultant. Deze mooie plannen zullen we gaan waarmaken in een divers bestuur. Onze verschillende studieachtergronden, verschillende karakters en verschillende werk- en bestuurservaringen maken ons tot een krachtig team. We staan te popelen om te kunnen starten met onze functies en hebben momenteel al veel in petto om nieuwe consultants aan te trekken. We zullen echter eerst nog even genieten van de vakantieperiode!

We willen het vorige bestuur hartelijk bedanken voor hun inzet van vorig jaar en voor de soepele overdracht van hun bestuursfuncties!

Elmer Schra
Als 23-jarige masterstudent ga ik het komende jaar aan de slag als voorzitter bij SOLVE Utrecht. Ik heb enorm veel zin om mij verder te ontwikkelen binnen een organisatie met ambitieuze, sociale en intelligente studenten en ik ben er trots op om SOLVE Utrecht te mogen leiden met mijn bestuursgenoten. In mijn vrije tijd luister ik graag naar een breed scala aan muziek en speel ik daarnaast veel gitaar. Gedurende mijn middelbare schoolperiode heb ik een in een schoolband gespeeld. Mocht je willen weten hoe dat heeft geklonken, dan raad ik je aan om ‘Shocktail’ eens te googlen.

Else Reedijk
Ik ben Else en komend jaar de Project Manager van SOLVE Utrecht. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn bevlogen bestuursgenoten en studentconsultants de sociale impact van non-profits en sociale ondernemingen aanzienlijk te gaan vergroten. Dit alles ga ik combineren met een master Public Administration aan de Erasmus Universiteit. Ik heb er alle vertrouwen in dat het een mooi jaar wordt waarin er hard gewerkt wordt, maar waarin er uiteraard ook ruimte is voor de nodige gezelligheid. Over een jaar hoop ik met trots te kunnen zeggen dat ik veel projecten succesvol heb kunnen begeleiden. Daarnaast hoop ik nog regelmatig met mijn bestuursgenoten terug te blikken op een prachtige tijd waarin we SOLVE Utrecht weer een stap verder hebben gebracht!

Luuk Binder
Ik ben een gedreven persoon met een hands-on mentaliteit die openstaat voor nieuwe uitdagingen en inzichten. Als Externe Betrekkingen van SOLVE Utrecht mag ik mij inzetten om samen met mijn bestuursgenoten, studenten en tal van bedrijven Social Impact te maken voor de gehele maatschappij. Ik geloof dat je met een gezonde mix van professionaliteit en gezelligheid samen heel veel kan bereiken voor de mens, het milieu en voor elkaar. Ik kijk er daarom ook naar uit om komend jaar met een leuke groep mensen zo veel mogelijk positiefs te creëren.

Veerle Willemsen
Ik ben Veerle Willemsen, 23 jaar en woon in Utrecht. Komend jaar zal ik de functie van Marketing & Finance gaan bekleden in het bestuur van SOLVE Utrecht en ik heb er enorm veel zin in! Ik heb net mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap afgerond en neem komend jaar een tussenjaar, alle tijd om een geweldige marketingstrategie te bedenken dus! Afgelopen jaar heb ik als consultant het succes en de gezelligheid van SOLVE mogen ervaren en nu mag ik dat nog een jaartje langer doen, maar dan vanuit het bestuur. Naast SOLVE geniet ik ook regelmatig van een lekker glaasje wijn op het terras en sport ik graag.

Myrthe Bosman
Ik ben Myrthe Bosman, student Bestuurs- en Organisatiewetenschap en komend jaar HR-manager van SOLVE Utrecht. Wat mij trekt in SOLVE is dat je iets positiefs bij kan dragen aan de maatschappij terwijl je ondertussen jezelf op allerlei vlakken ontwikkelt. Dit, in combinatie met de mogelijkheid om het consultancy vak van dichtbij mee te maken, heeft me dan ook overtuigd om me een jaar lang in te zetten voor SOLVE Utrecht. Ik kijk ontzettend uit naar alles wat komend jaar gaat brengen en ik kan niet wachten om daadwerkelijk van start te gaan met ons mooie bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *