Nieuw bestuur Rotterdam 2018/2019

adminSOLVE Insights0 Comments

Nieuw bestuur Rotterdam 2018/2019

Even voorstellen: het stedelijk bestuur van SOLVE Rotterdam! Allereerst hebben wij alle vijf erg veel zin in het aankomende jaar. Wij kijken uit naar deze nieuwe uitdaging, waarbij we professionele ervaring op zullen doen en veel van elkaar zullen leren, maar waar er ook veel gezelligheid aan te pas zal komen. Dit is allemaal al naar voren gekomen in onze eerste weken als ‘bijna’ bestuur. Zo hebben wij onze eerste vergadering al gehad, waarbij is nagedacht over de strategie voor aankomend jaar. Daarnaast zijn we actief banden aan het smeden met andere studieverenigingen om de naamsbekendheid van SOLVE te vergroten. Dit is meteen één van onze belangrijkste doelen voor het aankomend jaar: de naamsbekendheid van SOLVE vergroten in Rotterdam. Onder deze doelen vallen ook: de groei en ontwikkeling van SOLVE, hogere kwaliteit van de projecten en een hogere toegevoegde waarde genereren voor de consultants. Grote dank gaat uit naar het huidige stedelijk bestuur van Rotterdam, dat alles goed aan ons heeft overgedragen. Mede dankzij hen kunnen wij ons gaan focussen op onze doelen en hopelijk een succesvol bestuursjaar tegemoet gaan. Een opmerkelijk feitje over ons bestuur: op de DISC-test die wij hebben gedaan, kwamen alle vier de gedragsstijlen naar voren. Dat moet wel een goed team gaan worden!

Iris Wesselius (Marketing & Finance)
Hoi, ik ben Iris! Dit jaar ga ik mij inzetten als MF bij Solve Rotterdam. De afgelopen drie jaar heb ik Bedrijfskunde gestudeerd en nu mijn bachelor erop zit, wilde ik graag mijn kennis meer in de praktijk brengen tijdens een tussenjaar. SOLVE leek mij hier de ideale plek voor! De functie MF spreekt mij aan omdat de taken zeer divers zijn en ik ervaring op kan doen op verschillende gebieden. Verder ben ik hardloper, boekenwurm en gek op kamperen en alles wat met de natuur te maken heeft.

Gido van der Heiden (Project Manager)
Ik ben Gido van der Heiden, afgestudeerd Economie en Bedrijfseconomie student en zal dit jaar de rol van Project Manager vervullen in Rotterdam. Ik ben een vrijwilliger in hart en nieren en help graag anderen. Zo ben ik zeer actief op mijn plaatselijk tennisvereniging, waar ik een ledenwervingsteam leid en een aantal keer per jaar evenementen voor kinderen organiseer. Daarnaast maak je me enthousiast door mij uit te dagen en ik sta altijd open voor een drankje of een potje tennis.

Judith Jansen (Project Manager)
Hi! Ik ben Judith Jansen en zal de positie van Project Manager in Rotterdam in gaan vullen! Ik ben 21 jaar en kom uit Den Haag. Ik heb bijna mijn hele leven gekorfbald, maar ben helaas momenteel aan het herstellen van een knieoperatie. Naast korfbal houd ik van reizen (heel cliché, maar het is echt zo) en zal ik deze zomer Maleisië en Borneo aan mijn lijst van 25 landen toevoegen (dit heb ik aan mijn ouders te danken, hoor)! Afgelopen jaar heb ik een half jaar gestudeerd in Amerika aan The Ohio State University en de tijd van mijn leven gehad! Ik verwacht dat dit jaar een nieuw hoogtepunt in mijn leven zal vormen!

Vivianne Stuyvenberg (Human Resource Manager)
Ik ben Vivianne Stuyvenberg, 21 jaar oud en geboren en getogen in het mooie Eindhoven. Ik woon nu al vier jaar in Rotterdam, heb mijn bachelor Beleid & Management Gezondheidszorg afgerond en ben momenteel bezig met het afronden van mijn master Health Care Management. Volgend jaar ga ik er nog een Master naast doen: International Management. Dit aangezien ik erg van reizen en internationale omgevingen houd en natuurlijk een zeer gemotiveerde studente ben. Verder ben ik fanatiek met tennis, fitness en paardrijden. Al lijk ik hiermee misschien een fitgirl, houd ik stiekem ook wel heel erg van lekker eten.

Raisa Clements (Voorzitter)
Hey! Ik ben Raisa, 21 jaar en de aankomend voorzitter van SOLVE Rotterdam. Oorspronkelijk afkomstig uit het hoge noorden (Groningen), kwam ik naar Rotterdam om een master in Finance & Investments te volgen. Tijdens mijn bachelor was ik een echte studiebol (niet onverdienstelijk), maar inmiddels heb ik me meer toegelegd op mijn persoonlijke ontwikkeling en het studentenleven. Na een jaar teamleider te zijn geweest van een sociale onderneming, lijkt het voorzitterschap bij SOLVE mij een waardevol vervolg. Hier kan ik niet alleen mijn professionele vaardigheden ontwikkelen, maar staat ook social impact hoog in het vaandel. Daarnaast rijd ik paard, kook ik graag en breng veel tijd door met vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *