Nieuw bestuur Amsterdam 2018/2019

adminSOLVE Insights0 Comments

Nieuw bestuur Amsterdam 2018/2019

Beste lezer, Jacob van Heerikhuizen (VZ), Rosa Rietkerk (EB), Tommy Kraak (PM), Denise Muurman (HR) en May Lai Tan (M&F) zullen komend jaar het bestuur van SOLVE Amsterdam vormen. Twee van onze bestuursleden hebben een verleden als consultant, de rest is extern aangetrokken. Met studieachtergronden in finance, politicologie, arbeids- en organisatiepsychologie en organisatiewetenschappen vormen wij een zeer divers bestuur. Wij hopen volgend jaar veel te hebben aan het diverse perspectief waar we bij SOLVE in geloven. Nu het jaar bijna af is kunnen wij in ieder geval al goed nieuws mededelen: volgend jaar kunnen wij gebruik maken van zowel het Studentend0k in de VU als de CREA flex-kantoren bij de UvA. Wij hopen dit als basis te gebruiken om naamsbekendheid op beide universiteiten te vergroten, zodat aan het eind van het jaar iedereen die in Amsterdam studeert weet wat SOLVE doet en waar we voor staan. Daarnaast hebben we veel zin in de recruitment periode om enthousiaste consultants aan te trekken om zo sociale impact te maken.

Namens het bestuur van Amsterdam allemaal een hele fijne zomervakantie, en we zien elkaar volgend (academisch) jaar!

Denise, Jacob, May Lai, Rosa en Tommy

Jacob van Heerikhuizen
Mijn naam is Jacob van Heerikhuizen en ik zal komend jaar de rol van voorzitter in het bestuur van SOLVE Amsterdam gaan vervullen. Ik ben 22 jaar oud en derdejaars politicologie student. Naast mijn studie werk ik als leidinggevende bij de Ysbreeker in Amsterdam. Daar heb ik geleerd wat het belang van teamwork is. Ik heb dan ook veel zin om het komende jaar samen met de andere bestuursleden en de nieuwe consultants te werken aan een nog beter SOLVE Amsterdam!

Rosa Rietkerk
Mijn naam is Rosa Rietkerk, ik ben derdejaars politicologie studente en bekleed dit jaar de bestuursfunctie van Externe Betrekkingen. Ik heb er enorm veel zin in om mijn enthousiasme en bestuurservaring in te zetten voor SOLVE Consulting Amsterdam! Door mijn ervaring als evenementencoördinator weet ik hoe belangrijk het is om goede contacten met verschillende partijen te onderhouden. Daarnaast denk ik graag out-of-the box: wat kunnen wij, als SOLVE Amsterdam, organisaties bieden om deze nog efficiënter en effectiever te laten opereren? Ik kijk ernaar uit om aankomend jaar nieuwe samenwerkingen op te zetten om zo onze sociale impact nog groter te maken!

Tommy Kraak
Mijn naam is Tommy Kraak en ik ben 21 jaar oud. Wanneer iedereen dit leest hoop ik Bachelor of Science in de organisatiewetenschap te zijn. Naast een master in Change Management zal ik volgend jaar Project Manager zijn bij SOLVE Amsterdam. Ik heb deze functie een deel van het jaar 17/18 ook al vervuld. Ik ben begonnen als consultant en doordat de toenmalige PM genoodzaakt was de functie neer te liggen, heb ik dit de laatste vier maanden van het jaar opgevangen. Ik heb enorm veel zin in volgend jaar en hoop dit beetje extra ervaring te gebruiken om het jaar sterk te starten!

Denise Muurman
Mijn naam is Denise Muurman. Ik ben 22 jaar, ik woon met veel plezier in Amsterdam en studeer Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de UvA. Het leuke aan deze studie is dat het gericht is op de effectiviteit van organisaties, maar ook op het welzijn van medewerkers. Daar sluit de HR-functie natuurlijk goed bij aan. Ik kijk er daarom naar uit om hier het komende jaar mee bezig te zijn!

May Lai Tan
Ik ben May Lai Tan, economie studente en consultant bij SOLVE. Volgend studiejaar mag ik het Amsterdamse bestuur versterken op het gebied van Marketing en Finance. Daarnaast begin ik ook met mijn master in Corporate Finance aan de Universiteit van Amsterdam. Als een echte millennial kijk ik om 3 uur s’nachts naar mijn Instagram. En één van mijn favoriete quotes is ooit gezegd door Audrey Hepburn; “For beautiful eyes, look for the good in others”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *