Bestuur

Het bestuur van SOLVE Consulting Utrecht (2016-2017) bestaat uit:

Irene Mollema, Voorzitter – voorzitter.utrecht@solve-consulting.nl

Joep Verhoeve, Projecten –projecten.utrecht@solve-consulting.nl

Emei Tan, Human Resources – hr.utrecht@solve-consulting.nl

Saskia Breure, Finance & IT – finance.utrecht@solve-consulting.nl

Maurits Krijnen, Externe Betrekkingen – extern.utrecht@solve-consulting.nl

dsc_0487

Joep Verhoeve – Emei Tan – Irene Mollema – Saskia Breure – Maurits Krijnen

Consultants

Onze consultants zijn het belangrijkste onderdeel van onze organisatie. Zij zetten zich in om de impact van non-profit organisaties op de samenleving te vergroten. Ons team bestaat uit een groep studenten, met verschillende (studie)achtergronden, van de Universiteit Utrecht. Ondanks hun diversiteit hebben onze consultants allen hetzelfde doel voor ogen: het oplossen van problemen door hun analytische vaardigheden te gebruiken en samen creatieve en duurzame oplossingen te bedenken.

Raad van Advies

Onze Raad van Advies bestaat uit wetenschappers van de UvA en de VU die expertise en ervaring hebben op het gebied van non-profit organisaties, sociale ondernemingen en consultancy. Hun expertise en ervaring zorgen vaak voor nieuwe inzichten die zeer waardevol zijn voor onze projecten. Mede door deze samenwerking blijft de kwaliteit van onze projecten gewaarborgd. De Raad van Advies van Utrecht bestaat uit de volgende leden:

  • Dr. Albert Meijer;  Hoogleraar Publieke Innovatie verbonden aan het departement bestuurs- en organisatiewetenschappen van de Universiteit Utrecht. In zijn onderzoek richt hij zich op de relatie tussen techniek en bestuur.
  • Dr. Arnold Wilts; Hoogleraar verbonden aan het departement bestuurs- en organisatiewetenschappen van de Universiteit Utrecht. Ook is hij coördinator van het executive masterprogramma Organisatie, Cultuur & Management.