SOLVE Consulting

Actief worden bij SOLVE?
Kijk hieronder hoe jij samen met ons social impact kunt maken!


 
 

Landelijk bestuur

SOLVE is op zoek naar nieuwe landelijke bestuurders voor 2018/2019. Interesse? Onderstaand vind je meer informatie!

Sollicitatie deadline:
6 april

Stedelijk bestuur

Stedelijk bestuurder worden in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht? Hiervoor zal de recruitment in april van start gaan.

Sollicitatie deadlines:
Rotterdam: 
29 april

Amsterdam & Utrecht: 6 mei

Consultant

Vanaf september 2018 zal er in alle SOLVE steden (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Nijmegen) weer een sollicitatieronde voor consultants zijn.

Kijk hieronder om te zien wat het inhoudt om consultant te zijn bij SOLVE!

Interesse? Onderstaand vind je meer informatie.

Voor het jaar 2018/2019 zijn wij op zoek naar nieuwe parttime landelijke bestuurders!

Als landelijk bestuur richt je je op de strategie en visie van de organisatie.

Als onafhankelijk en overkoepelend orgaan probeer je samen met de stedelijke besturen de organisatie naar een hoger niveau te tillen in een slagvaardige positie. Je bent de spil van de organisatie waardoor je de uitdaging hebt om met veel mensen samen te werken, maar ook flexibel bent om invulling te geven aan de groei van SOLVE en je eigen taken en verantwoordelijkheden.

Het landelijke bestuur bestaat uit drie functies: Voorzitter, Marketing & Finance en Human Resources & Events. Benieuwd naar welke taken en verantwoordelijkheden bij deze functies horen? Klik dan op één van de onderstaande knoppen!

Wil jij graag sociale impact maken, jezelf ontwikkelen en samenwerken in een hecht team? En ben je daarnaast 12 uur per week beschikbaar, al wat verder in je studie en klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wacht dan niet langer en mail vóór dinsdag 6 april je cv, motivatiebrief en cijferlijst (WO) naar landelijk@solve-consulting.nl! Ook voor meer informatie kun je een mailtje sturen.

Na Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, breidt SOLVE uit naar NIJMEGEN!

Ben (of ken) jij een Nijmeegse universitaire student die:

• graag sociale impact wil maken;
• geïnteresseerd is in consultancy;
• een nieuwe vestiging zelf zou willen opstarten?

Dan zoeken wij jou!


Sinds de oprichting in 2007 in Rotterdam is SOLVE in 2013 uitgebreid naar Amsterdam en in 2014 naar Utrecht. Inmiddels hebben wij in deze steden al meer dan 100 projecten succesvol afgerond, dus is het tijd voor een nieuwe uitdaging om nog meer social impact te kunnen maken; uitbreiding naar de door de Europese commissie verkozen ‘Green Capital 2018’ van Europa: Nijmegen!

Lijkt het jou leuk om per direct mee te helpen aan het opstarten van SOLVE Nijmegen, om vervolgens met je eigen (parttime) bestuur in de zomer van 2018 van start te gaan? 

Bekijk dan voor meer informatie onderstaande brochure en stuur bij interesse (of vragen) voor 5 maart een mailtje naar voorzitter.landelijk@solve-consulting.nl

Consultant worden bij SOLVE?

Neem contact op
Ben jij maatschappelijk betrokken, ambitieus en heb je affiniteit met consultancy?

SOLVE biedt studenten de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen en leidt ze op tot sociaal bewuste young professionals. Je krijgt de mogelijkheid om in projectteams te werken aan praktische vraagstukken van onze opdrachtgevers en volgt trainingen & workshops. Hierin word je begeleid door experts vanuit de universiteit & het werkveld en word je onderdeel van een hechte community. Elke maand vindt er een gezellige community meeting plaats en bieden wij een training aan van één van onze gerenommeerde corporate partners. Bij SOLVE Consulting is elke studierichting gewild, zolang je als student nieuwsgierig, ambitieus, ondernemend, minimaal in het 2e jaar van je wo-studie bevindt en je een echte teamspeler bent. Op dit moment telt SOLVE Consulting 87 consultants. Deze houden zich vrijwillig gemiddeld 8 uur per week bezig met SOLVE.

De tweede recruitmentperiode voor studentconsultants in februari 2018 is inmiddels voor alle drie de steden gesloten. Rond het begin van het nieuwe studiejaar zal er weer een nieuwe sollicitatieronde zijn, houd de website in de gaten voor meer informatie!