SOLVE Consulting

Actief worden bij SOLVE?
Kijk hieronder hoe jij samen met ons social impact kunt maken!


 

Landelijk bestuur

De recruitment voor het landelijk bestuur 2018/2019 van SOLVE is inmiddels gesloten.

Heb je hier vragen over? Mail naar landelijk@solve-consulting.nl

Stedelijk bestuur

De recruitment voor de stedelijke besturen 2018/2019 van SOLVE is inmiddels gesloten.

Hieronder vind je meer informatie over de stedelijke besturen bij SOLVE!

Consultant

Je kunt nu solliciteren voor consultant!

Kijk hieronder om te zien wat het inhoudt om consultant te zijn bij SOLVE!

Interesse? Onderstaand vind je meer informatie.

Parttime stedelijk bestuur Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Nijmegen

Als stedelijk bestuur run je een eigen consultancy organisatie

Een bestuursjaar bij SOLVE biedt studenten de kans om zichzelf te ontwikkelen in teamverband en tegelijkertijd social impact te maken. Je haalt uitdagende opdrachten bij non-profits en sociale ondernemingen binnen, recruit maatschappelijk betrokken studentconsultants, onderhoudt contacten met veel verschillende organisaties en bent verantwoordelijk voor het behouden en versterken van het SOLVE netwerk in een stad. En dat alles met één doel: het maken van social impact!

Ben je maatschappelijk betrokken, ambitieus en heb je affiniteit met consultancy? Wil jij graag social impact maken en samenwerken in een hecht team? Zoek jij een nieuwe uitdaging naast je studie of heb je volgend jaar een tussenjaar? Dan is een parttime SOLVE bestuursjaar (20 uur per week) iets voor jou!

De stedelijke besturen voor 2018/2019 zijn inmiddels gevormd, de volgende sollicitatieronde zal rond april/mei 2019 plaatsvinden! Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar de desbetreffende stad of houd de website in de gaten.

 
 
 

Na Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, breidt SOLVE uit naar NIJMEGEN!

Ben (of ken) jij een Nijmeegse universitaire student die:

• graag sociale impact wil maken;
• geïnteresseerd is in consultancy;
• een nieuwe vestiging zelf zou willen opstarten?

Dan zoeken wij jou!


Sinds de oprichting in 2007 in Rotterdam is SOLVE in 2013 uitgebreid naar Amsterdam en in 2014 naar Utrecht. Inmiddels hebben wij in deze steden al meer dan 100 projecten succesvol afgerond, dus is het tijd voor een nieuwe uitdaging om nog meer social impact te kunnen maken; uitbreiding naar de door de Europese commissie verkozen ‘Green Capital 2018’ van Europa: Nijmegen!

Lijkt het jou leuk om per direct mee te helpen aan het opstarten van SOLVE Nijmegen, om vervolgens met je eigen (parttime) bestuur in de zomer van 2018 van start te gaan? 

Bekijk dan voor meer informatie onderstaande brochure en stuur bij interesse (of vragen) voor 5 maart een mailtje naar voorzitter.landelijk@solve-consulting.nl

Consultant worden bij SOLVE?

Neem contact op
Ben jij maatschappelijk betrokken, ambitieus en heb je affiniteit met consultancy?

SOLVE biedt studenten de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen en leidt ze op tot sociaal bewuste young professionals. Je krijgt de mogelijkheid om in projectteams te werken aan praktische vraagstukken van onze opdrachtgevers en volgt trainingen & workshops. Hierin word je begeleid door experts vanuit de universiteit & het werkveld en word je onderdeel van een hechte community. Elke maand vindt er een gezellige community meeting plaats en bieden wij een training aan van één van onze gerenommeerde corporate partners. Bij SOLVE Consulting is elke studierichting gewild, zolang je als student nieuwsgierig, ambitieus, ondernemend, minimaal in het 2e jaar van je wo-studie bevindt en je een echte teamspeler bent. Op dit moment telt SOLVE Consulting 87 consultants. Deze houden zich vrijwillig gemiddeld 8 uur per week bezig met SOLVE.

Gedurende heel de maand september kun je solliciteren voor consultant bij SOLVE! Ben je enthousiast om samen met een team consultants social impact te maken? Stuur dan een mailtje naar de desbetreffende stad! De sollicitatiedeadline voor Rotterdam is op 23 september, de deadline voor Amsterdam en Utrecht is op 30 september.