Bestuur

Het bestuur van SOLVE Consulting Rotterdam (2016-2017) bestaat uit:

Thiemo Kerklaan, Voorzitter – voorzitter.rotterdam@solve-consulting.nl

Anne Vree, Project Manager – projecten.rotterdam@solve-consulting.nl

Claudia Balhuizen, Human Resource Manager – hr.rotterdam@solve-consulting.nl

Laura Oskam, Finance & IT Manager – finance.rotterdam@solve-consulting.nl

Moniek Stout, Externe Betrekkingen Manager – extern.rotterdam@solve-consulting.nl

_mg_1100

Moniek Stout – Laura Oskam – Anne Vree – Thiemo Kerklaan – Claudia Balhuizen

Consultants

Onze consultants zijn het belangrijkste onderdeel van onze organisatie. Zij zetten zich in om de impact van non-profit organisaties op de samenleving te vergroten. Ons team bestaat uit een groep studenten, met verschillende (studie)achtergronden, van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ondanks hun diversiteit hebben onze consultants allen hetzelfde doel voor ogen: het oplossen van problemen door hun analytische vaardigheden te gebruiken en samen creatieve en duurzame oplossingen te bedenken.

Raad van AdviesOnze Raad van Advies bestaat uit wetenschappers van de UvA en de VU die expertise en ervaring hebben op het gebied van non-profit organisaties, sociale ondernemingen en consultancy. Hun expertise en ervaring zorgen vaak voor nieuwe inzichten die zeer waardevol zijn voor onze projecten. Mede door deze samenwerking blijft de kwaliteit van onze projecten gewaarborgd. De Raad van Advies van Rotterdam bestaat uit de volgende leden:

  • Dr. Marc Baaij is associate professor Strategisch Management aan de Rotterdam School of Management (RSM) van de Erasmus Universiteit
  • Dr. Irma Bogenrieder is Associate Professor in the Department of Organization & Personnel Department of Organisation and Personnel Management (RSM)
  • Dr. Bas Koene is hoogleraar Human Agency and Leadership in Processes of Institutional Change and Organizational Development.
  • Dr. Kellie Liket promoveerde met haar proefschrift ‘Waarom ‘goed’ doen, niet goed genoeg is. Essays over maatschappelijke impactmeting’ bij het Erasmus Research Institute of Management (ERIM)
  • Dr. Lucas Meijs is hoogleraar Volunteering, Civil Society and Businesses aan de RSM en professor Strategic Philanthropy bij het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy
  • Dr. Rob van Tulder is hoogleraar in internationale Business-Society Management aan de RSM, Erasmus Universiteit
  • Dr. Pamala Wiepking is werkzaam als universitair docent op de afdeling Business-Society Management aan de RSM van de Erasmus Universiteit.