Bestuur

  Het bestuur van SOLVE Consulting Amsterdam (2016-2017) bestaat uit:

  Marloes Schreuder Goedheijt, Voorzitter – voorzitter.amsterdam@solve-consulting.nl

  Kim van der Stappen, Project Manager – projecten.amsterdam@solve-consulting.nl

  Iris Rusman, Human Resource Manager – hr.amsterdam@solve-consulting.nl

  Inge de Jong, Finance & IT Manager – finance.amsterdam@solve-consulting.nl

  Sabine Lengkeek, Externe Betrekkingen Manager – extern.amsterdam@solve-consulting.nl

  IMG_0053

  Kim van der Stappen – Iris Rusman – Marloes Schreuder Goedheijt – Sabine Lengkeek – Inge de Jong

  Consultants


  Onze consultants zijn het belangrijkste onderdeel van onze organisatie. Zij zetten zich in om de impact van non-profit organisaties op de samenleving te vergroten. Ons team bestaat uit een groep studenten, met verschillende (studie)achtergronden, van de VU en de UVA. Ondanks hun diversiteit hebben onze consultants allen hetzelfde doel voor ogen: het oplossen van problemen door hun analytische vaardigheden te gebruiken en samen creatieve en duurzame oplossingen te bedenken.

  Raad van Advies

  Onze Raad van Advies bestaat uit wetenschappers van de UvA en de VU die expertise en ervaring hebben op het gebied van non-profit organisaties, sociale ondernemingen en consultancy. Hun expertise en ervaring zorgen vaak voor nieuwe inzichten die zeer waardevol zijn voor onze projecten. Mede door deze samenwerking blijft de kwaliteit van onze projecten gewaarborgd. De Raad van Advies van Amsterdam bestaat uit de volgende leden:

  • Dr. Bart van den Hooff; Hoogleraar “Organizational Communication and Information Systems” bij de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde (FEWEB) van de Vrije Universiteit Amsterdam waarbij hij de link tussen de wetenschap en praktijk van ICT in organisaties centraal stelt.
  • Dr. Hans Strikwerda; Hoogleraar aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Econometrie van de Universiteit van Amsterdam, werd in 2005 door het vakblad Management Team gekozen tot meest invloedrijke consultant van Nederland.
  • Dr. Marcel B. Veenswijk; Hoogleraar “Management of Cultural Change”, hoofd van de afdeling Organizational Sciences en daarnaast ook projectleider voor de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).
  • Dr. Mr. Angelique Bakker-Pieper; Docent en stagecoördinator bij de afdeling Arbeids- en Organisatiepsychologie van de Universiteit van Amsterdam.