SOLVE Consulting

Benieuwd naar de activiteiten van SOLVE? Neem dan snel een kijkje in onze agenda.


De agenda van SOLVE


Om op de hoogte te blijven van alle evenementen rondom SOLVE vind je op deze pagina onze agenda. We vermelden hier alle evenementen die wij zelf organiseren en we houden je op de hoogte van trainingen en business courses bij onze partners.

Mei

SOLVE consultant Matthias verzorgt een LinkedIn training voor zijn mede consultants in Amsterdam.
Consultants Amsterdam
Op 4 mei verzorgt onze partner Frisse Blikken een training met als thema “Pitchen” voor geselecteerde SOLVE Consultants uit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Consultants Utrecht
Wij proosten graag met alle oud-consultants en bestuurders tijdens de alumniborrel op 18 mei om 20.00 uur in Café Lebowski. Meld je HIER aan als je dat nog niet hebt gedaan.
Alle oud-consultants en (oud)-bestuurders
Ben je geïnteresseerd in een bestuursfunctie bij SOLVE Amsterdam of SOLVE Utrecht? Solliciteer dan voor 20 mei!
Iedereen!
Gastsprekers Jurjen de Vries & Raoul Postel nemen de consultants van Utrecht mee in nieuwe technologieën, zoals Virtual Reality, zelfrijdende auto’s, Internet of Things, Robots, 3D printing en kunstmatige intelligentie. Uiteraard leggen zij daarbij een link naar de sociale impact van technologie en ook hoe het waardeketens aan het ontwrichten is. Na een inhoudelijke talk zullen de consultants zelf onder begeleiding aan de gang gaan met het uitproberen en de hedendaagse eenvoud van het zelf ontwikkelen met dergelijke technologieën.
Consultants Utrecht
Op donderdag 31 mei organiseert Gupta Strategists de business course ‘Een baanbrekende zorgpolis… zet jij de markt op z’n kop?’. Dit is de uitgelezen kans om te ervaren hoe het is om bij Gupta te werken! Aanmelden kan via deze LINK. De inschrijving sluit op 13 mei.
SOLVE Consultants

Juni

Nog een keer met elkaar het jaar afsluiten en het glas heffen. Dit is ook de kans voor iedereen om het nieuwe bestuur te ontmoeten!
Consultants Amsterdam
Alle huidige bestuursleden sluiten het jaar samen af met een hapje en een drankje!
Huidige bestuursleden SOLVE
Onze partner Adviestalent geeft een training voor alle nieuwe SOLVE bestuursleden van 2018/2019.
Nieuwe bestuursleden SOLVE

Juli

Op 5 juli organiseert onze partner Berenschot een training voor geselecteerde SOLVE Consultants uit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
SOLVE Consultants