SOLVE zoekt nieuwe landelijke bestuurders!

adminSOLVE Insights0 Comments

SOLVE zoekt nieuwe landelijke bestuurders!

Voor het jaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar nieuwe parttime landelijke bestuurders!

Vindt jij het leuk om een lopend consultancy-bureau te coördineren? Als onafhankelijk en overkoepelend landelijk bestuur probeer je samen met de stedelijke besturen de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Je zet je in voor groei, visie en strategieën van SOLVE. Je bent de spil van de organisatie, waardoor je de uitdaging hebt om met veel mensen samen te werken. Je houdt contact met de stedelijke besturen en komt in aanraking met de grote partners van SOLVE. Je bent vrij in het volgen van interessante trainingen en kunt zelfs je eigen evenementen organiseren. Daarnaast ben je flexibel om invulling te geven aan je eigen taken en verantwoordelijkheden en de richting van SOLVE als organisatie.

Het landelijke bestuur bestaat uit vier functies: Voorzitter, Marketing & Finance, Human Resources & Events en Externe Betrekkingen. Benieuwd naar welke taken en verantwoordelijkheden bij deze functies horen? Neem dan contact op met hr.landelijk@solve-consulting.nl voor meer informatie.

Wil jij graag sociale impact maken, jezelf ontwikkelen en samenwerken in een hecht team? En ben je daarnaast 12 uur per week beschikbaar, al wat verder in je studie en klaar voor een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en mail vóór maandag 8 april je CV, motivatiebrief en cijferlijst (WO) naar hr.landelijk@solve-consulting.nl! Ook voor meer informatie kun je terecht op dit mailadres.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *