SOLVE Alumniborrel 2018

adminSOLVE Insights0 Comments

Alumnus Claudia Balhuizen aan het woord

“Er zit zoveel ervaring en kennis in een organisatie als SOLVE. Met de goede 10 jaar die we nu actief zijn, blijven we groeien en ontwikkelen juist omdat het netwerk van SOLVERS zo toegankelijk is.” – Claudia Balhuizen

Twijfel je nog of je aanwezig bent bij de alumniborrel? Lees hier waarom alumnus Claudia aanwezig zal zijn!

Dit jaar zal ik voor het eerst als alumnus aanwezig zijn bij de jaarlijkse SOLVE Alumniborrel. Voordat ik als SOLVE alumnus door het leven ging ben ik vorig jaar bestuurslid geweest in Rotterdam en heb ik de eerste paar maanden van dit jaar het HR portfolio begeleid. Dit was een goede manier om na het intensieve bestuursjaar betrokken te blijven bij SOLVE. Het is leuk om te zien hoe de nieuwe bestuurders hun eigen invulling geven aan een nieuw SOLVE-jaar. Ze doen veel nieuwe dingen, maar er zijn ook thema’s die in elk jaar terugkomen. Discussies die gevoerd worden of aandachtspunten die ook dit jaar weer op de agenda staan, en waar ik dan als portfoliobegeleider vanuit een ander perspectief iets van leer.

Ik zie daarom ook de waarde van een alumni event. Er zit zoveel ervaring en kennis in een organisatie als SOLVE. Met de goede 10 jaar die we nu actief zijn, blijven we groeien en ontwikkelen juist omdat het netwerk van SOLVERS zo toegankelijk is. De samenwerking tussen de steden neemt toe en wordt versterkt door het enthousiaste landelijke bestuur wat dit jaar is gestart. Een perfecte ontwikkeling richting cohesie, landelijke activiteiten en ook een centraal punt voor het opbouwen van een sterk alumninetwerk.

Mijn tijd bij SOLVE heeft me geleerd intensief samen te werken in een bestuur, kleine en grote beslissingen te maken met een diverse groep mensen en SOLVE heeft vooral, zelfs in een relatief korte tijd, mijn horizon verbreed. Ik heb kennis kunnen maken met organisaties, stichtingen en mensen die dagelijks bezig zijn met de wereld een klein beetje beter maken door diverse sociale initiatieven. Allemaal op hun eigen manier en hopelijk de komende jaren steeds vaker in samenwerking met SOLVE!


Meer horen over de ervaringen van Claudia na haar bestuursjaar?
Ben je oud-consultant of (oud-)bestuurslid bij SOLVE en wil je weten waar andere oud-consultants en bestuurders zich nu mee bezig houden en hoe het nu gaat met SOLVE? Schrijf je hier in voor de alumniborrel op 18 mei om 20.00 uur in Café Lebowski in Utrecht! Via deze link kun je zien wie er nog meer aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *